Pentru unele vedete, sotiile sunt ca masinile! - partea a doua

Pentru unele vedete, sotiile sunt ca masinile! - partea a doua

simona
Timp liber

Brad Pitt si fostele sotii - sursa indianexpress

Printre "ticalosii" de la Hollywood care si-au parasit sotiile pentru unele mai tinere, se numara si sex-simbolul Brad Pitt. El a parasit-o pe actrita Jeniffer Aniston atunci cand aceasta avea mai multa nevoie. Brad filma la Mr/Mrs Smith cu Angelina si Jennifer tocmai termina al 10-lea si ultimul sezon din Friends. Despartirea de echipa cu care lucrase 10 ani si pe care o considera ca pe o familie, i-a adus multa suferinta actritei, moment in care nu l-a avut alturi pe sot. Motivul: noua "achizitie", devoratoarea Angelina Jolie care este cu 6 ani mai tanara decat Aniston. La vremea aceea, Aniston a declarat ca Pitt era ocupat cu munca si nu a putut sa o ajute cu depresia. Da, Pitt era ocupat cu ... "munca". Stai linistita Jennifer, daca te mai concoleaza cu ceva, viata alaturi de Jolie cred ca i-a fost cea mai mare pedeapsa, iar divortul cu ea, un adevarat iad! Considera-te razbunata!

Mel Gibson si ucrainiencele - sursa radaronline

Actorul si regizorul Mel Gibson bate recordul la parasirea nevestei. Dupa 30 de ani alaturi de sotia sa care l-a ajutat sa se lase de alcool si droguri, asutralianul Mel Gibson s-a lasat cucerit de superba Oksana Grigorieva. Nu a mai contat nimic pentru Gibson, doar frumoasa Oksana si fetita ce urma sa fie nascuta. Gibson nu avea contract prenuptial cu sotia sa si, ranita si parasita, aceasta sia cerut drepturile legale din cele 850 de milioane. Wooow, iubirea fata de Oksana a costat, nu gluma. Dar, cum exista un "reversul medaliei", nici nu s-a finalizat divortul ca Mel s-a si despartit de iubita intr-un ritm aler si dureros, luptand cu aceasta pentru custodia fetitei. Karma, zic!

Tom Cruise si cele trei foste sotii -sursa opinion

Nu puteam sa-l uit pe Tom Cruise. Si nu, nu vorbim de Nicole Kidman parasita pentru Katie Holmes, ci de prima sotie, Mimi Rogers pe care a inselat-o cu Nicole Kidman. In 1987, pe cand era un tanar actor in ascensiune, Tom Cruise s-a insurat cu actrita mimi Rogers. Doi ani mai tarziu, el avea 27 si era pe val, iar sotia 33 si nu mai facea fata succesului. Atunci a aparut Nicole care era o frumusete orbitoare de 22 ani, adica cu 11 ani mai tanara decat sotia lui Cruise. Grea decizie pentru actor! Si asta a fost doar inceputul pentru Tom, restul stie Biserica Scientologica al carei adept fanatic este. Iata-l acum la 55 de ani, necasatorit, cu 3 mariaje distruse si 3 copii care nu stau cu el. Viata bate filmul, nu crezi?

 

 

 

 

What's Hot

Galerie Articole