Petrecere cu vedete la Tiffany!

Petrecere cu vedete la Tiffany!

simona
News

In Beverly Hills, a fost petrecere mare. Cele mai multe vedete pe metru patrat au fost la redeschiderea celebrului magazin Tiffany. Jurnalistii si fotografii au avut parte de o adevarata parada a star-urilor de cinema care au defilat si au petrecut in tinute care mai de care mai grozave.

Hudson si Witherspoon - sursa in style

Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Kate Hudson, Sofia Vergara si  Halle Berry  sunt doar cateva dintre personalitatile invitate ale celui mai cunoscut magazin de bijuterii din lume. Garner, intr-o rochie neagra Lanvine, a declarat ca ”oricine iubeste Tiffany” si, pe vremea cand traia in West Virginia, ideea de a purta ceva atat de stralucitor si pretios precum diamantele de la Tiffany era practic imposibil. Iar acum, nu poate decat sa se bucure de aceasta seara cu prietenele sale! Nu mai spunem ca frumoasa mamica a 3 copii, a purtat bijuterii Tiffany in valoare de 1,6 milioane de dolari.

Garner-Whiterspoon-Berry - sursa huffingstonpost

Nici prietenele sale nu au fost mai prejos, Witherspoon a defilat pe covorul albastru cu diamante in valoare de jumatate de milion de dolari asortate perfect la o rochie semnata Roksanda alaturi de Berry intr-o splendida tinuta Dolce&Gabbana.

 

What's Hot

Galerie Articole