Petrecere de burlaci cu Leonardo DiCaprio si Tobey Maguire!

Petrecere de burlaci cu Leonardo DiCaprio si Tobey Maguire!

simona
Timp liber

La americani, Halloween ul vedetelor dureaza de o saptamana. Am vazut-o pe Mariah Carey intr-un super costum impreuna cu familia si acum e timpul sa vedem si niste vedete care au sarbatorit ca ... burlacii.

DiCaprio si Maguire - prieteni de o viata

Leonardo DiCaprio si bunul sau prieten Tobey Maguire, care tocmai s-a despartit de sotia sa, au transaformat petrecerea de Halloween intr-una de celibatari. Petrecerea a avut loc la Mike Meldman’s Casamigos .

DiCaprio de Halloween - sursa Just Jared

DiCaprio a ajuns la petrecere inaintea vechiul sau amic si impreuna cu grupul sau de insotitori au purtat manusi si masti de lup! La sosirea lui Maguire, conform surselor din anturaj, cei doi s-au imbratisat timp indelungat, semn ca nu s-au mai intalnit de mult. Tobey a avut o tinuta obisnuita la care a accesorizat o masca de maimuta. Pana la plecare, acesta a pastrat o atitudine rezervata in timp ce DiCaprio si-a facut de cap pe ringul de dans pana la ora 2 dimineata cand a parasit localul.

Gerald Butler de Halloween - sursa Just Jared

La Casamigos au mai fost prezenti si alti actori precum Gerald Butler, Hilary Duff, Lauren Conrad, Ryan Lochten si altii.

What's Hot

Galerie Articole