Pitt incepe Al Treilea Razboi Mondial cu Jolie!

Pitt incepe Al Treilea Razboi Mondial cu Jolie!

simona
Timp liber

Stii vorba : "Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea"! Exact asta a patit si actrita de 41 de ani. Angie l-a tot acuzat pe Brad de comportament violent si ca n-ar fi un tata prea bun, iar cand FBI -ul a facut cercetari si a demonstrat ca acesta este nevinovat, Jolie a continuat cu denigrarile in public si i-a lasat pe copiii sa-l vada cat mai putin pe tatal lor si mereu in prezenta cuiva. Iata ca roata s-a-ntors. Intotodeauna exista un revers al medaliei, nu?! Jolie este plecata in Elvetia pentru a tine un discurs despre refugiati, iar copiii au ramas la Londra in grija bonei, nu a tatalui de drept!

Knox si Vivienne si Angie - sursa radaronline

Ieri, un incident legat de gemenii cuplului a adus mingea in terenul lui Pitt. Intr-un moment de neatentie, Vivienne de 8 ani s-a lovit cu capul de ciment si tot acest accident sub privirile martorilor ingroziti din parc. Se pare ca nici Knox, fratele geaman, nu este supravegheat cu atentie fiind vazut pe bicicleta inchiriata de bona, atarnand de ghidon in conditiile in care nu avea nici voie si nici echipament de protectie.

Brad, Angie, Knox si Vivienne - sursa radaronline

Acum, fie vorba intre noi, Brad ar fi prost sa nu traga foloase din aceste neglijente la care exista martori, si de care poate profita pentru a castiga custodia copiilor! E nedrept din partea Angelinei sa nu-i permita lui Brad sa vada copiii in intimitate sau sa-i poata lua cu el mai multe zile, dar sa ii lasa in grija unei bone. Serios!? Angie chiar il uraste rau de tot pe fostul sot, pe bune! Acum insa... a venit momentul ca Brad Pitt sa apese pe butonul rosu si sa inceapa Al Treilea Razboi Mondial pentru ca este foarte suparat. Angelina nici macar nu era in tara cand micuta Vivienne s-a lovit la cap, iar asta l-a infuriat cel mai rau pe actor. 

Familia Pitt-Jolie cand era fericita - sursa radaronline

De peste 8 luni am tot sperat sa se impace, mai ales dupa intoarcerea din Cambodgia unde s-a aflat ca a fost si Pitt cu ei, in cea mai mare parte a timpului. De 8 luni, toata presa si fanii sunt bulversati ba ca se cearta, ba ca se-mpaca! Cel mai cunoscut cuplu de celebritati din lume nu reuseste sa ajunga la o intelegere rezonabila desi invoca in continu ca cei doi parinti se gandesc numai la binele familiei. Aiurea! Angie are grave probleme de personalitate si Brad pare ca-si vede de drum pentru ca nu reuseste sa tina ritmul cu fosta sotie.

What's Hot

Galerie Articole