Poza saptamanii -  Sex in the city

Poza saptamanii - Sex in the city

simona
Timp liber

Saraha Jessica Parker, actrita de 51 de ani, este un simbol al modei si mereu a fost in atentia fotografilor atunci cand e vorba de vedete bine imbracate. Precum personajul sau Carrie din "Sex in the city", Sarah este foarte atenta la cum se imbraca si este o aparitie eleganta la orice eveniment. Iata ca si atunci cand este surprinsa pe strada, intr-o zi obisnuita, castigatoare a patru Globuri de Aur, mama a trei copiii cu acelasi sot cu care este impreuna de 20 de ani, arata la fel de bine asortata si impecabila

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole