Poza saptamanii - Orlando Bloom gol!

Poza saptamanii - Orlando Bloom gol!

simona
Poza saptamanii

 

Știrea momentului .... de fapt, poza saptamanii, este apariția ”spectaculoasă” a lui Orlando Bloom pe plaja din Italia. Lumea este deja intoxicată de apariția în toate ziarele lumii de pozele cu perechea ”anului”, Kate Perry și frumosul elf, Orlando Bloom.

Orlando Bloom gol pusca

Că ne-am plictisit de pozele romantice cu cei doi, e una! Dar ceea ce avem noi aici, grație unor paparazzi conștiincioși , este aur curat!

Ei bine, cei doi îndrăgostiți au fost ieri surprinși, dar fotografii au fost de-a dreptul șocați, când au ieșit la o plimbare pe ocean, cu placa.

Orlando Bloom vaslind gol cu Kate Perry

Orlando vâslea, nici mai mult nici mai puțin, având doar o pereche de ochelari de soare și o șapcă, sa nu facă insolație! În rest .... gol pușcă! Eu zic, bine că și-a protejat capul să nu-l ardă soarele, era păcat de așa frumusețe de actor!

What's Hot
Mandria de a fi ROMÂN

Mandria de a fi ROMÂN

Am aratat lumii niste tineri inteligenti si educati care nu au iesit in strada de foame, ci pentru principii. Am aratat lumii niste tineri care vor sa demonstreze ca democratia nu este doar o definitie lipsita de sens ci exact ceea ce ii spune numele: forma de organizare a statului in care puterea este exercitata de popor.

News

Galerie Articole