Poza saptamanii - Orlando Bloom gol!

Poza saptamanii - Orlando Bloom gol!

simona
Poza saptamanii

 

Știrea momentului .... de fapt, poza saptamanii, este apariția ”spectaculoasă” a lui Orlando Bloom pe plaja din Italia. Lumea este deja intoxicată de apariția în toate ziarele lumii de pozele cu perechea ”anului”, Kate Perry și frumosul elf, Orlando Bloom.

Orlando Bloom gol pusca

Că ne-am plictisit de pozele romantice cu cei doi, e una! Dar ceea ce avem noi aici, grație unor paparazzi conștiincioși , este aur curat!

Ei bine, cei doi îndrăgostiți au fost ieri surprinși, dar fotografii au fost de-a dreptul șocați, când au ieșit la o plimbare pe ocean, cu placa.

Orlando Bloom vaslind gol cu Kate Perry

Orlando vâslea, nici mai mult nici mai puțin, având doar o pereche de ochelari de soare și o șapcă, sa nu facă insolație! În rest .... gol pușcă! Eu zic, bine că și-a protejat capul să nu-l ardă soarele, era păcat de așa frumusețe de actor!

What's Hot
Ce ar fi sa dam solutii, in loc sa dam sentinte?

Ce ar fi sa dam solutii, in loc sa dam sentinte?

Iata cum s-au gandit parlamentarii nostri sa rezolve problema violentei in scoli. Un copil de 16 ani, care evident este privat de un mediu sanatos si de un minim de educatie, se manifesta violent. Ce face statul roman? Il trimite la inchisoare. Unde copilul va fi foooarte bine re-educat! Si cand iese din acea inchisoare, va fi licentiat in sutit portofele si profesor de alba-neagra.

Timp liber

Galerie Articole