Poza saptamanii - Orlando Bloom gol!

Poza saptamanii - Orlando Bloom gol!

simona
Poza saptamanii

 

Știrea momentului .... de fapt, poza saptamanii, este apariția ”spectaculoasă” a lui Orlando Bloom pe plaja din Italia. Lumea este deja intoxicată de apariția în toate ziarele lumii de pozele cu perechea ”anului”, Kate Perry și frumosul elf, Orlando Bloom.

Orlando Bloom gol pusca

Că ne-am plictisit de pozele romantice cu cei doi, e una! Dar ceea ce avem noi aici, grație unor paparazzi conștiincioși , este aur curat!

Ei bine, cei doi îndrăgostiți au fost ieri surprinși, dar fotografii au fost de-a dreptul șocați, când au ieșit la o plimbare pe ocean, cu placa.

Orlando Bloom vaslind gol cu Kate Perry

Orlando vâslea, nici mai mult nici mai puțin, având doar o pereche de ochelari de soare și o șapcă, sa nu facă insolație! În rest .... gol pușcă! Eu zic, bine că și-a protejat capul să nu-l ardă soarele, era păcat de așa frumusețe de actor!

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole