Premiantii de la Critics Choice Awards

Premiantii de la Critics Choice Awards

simona
Timp liber

   Duminica seara, in cadru festiv si cu mare fast, Asociatiile Criticilor de Film si Jurnalistilor de specialitate au ales premiantii serialelor, show-urilor, filmelor de toate genurile si cei mai buni actori dintre cei buni. Au fost multe premii, adica vreo 44 de sectiuni, multe productii si multe vedete, dar eu am sa le mentionez pe cele mai importante.

Reynolds si Gosling - sursa dailymailuk
 

Asa cum am spus acum cateva zile, favoritul tuturor era prodctia "La La Land" cu frumosul Ryan Gosling in frunte. Daca Gosling a fost una dintre personalitatile cele mai asteptate ale acestei seri, deliciul serii a fost Ryan Reynolds care trecand peste premiul primit, a fost extrem de charmant si simpatic in declaratii. Debordand de energie si cu un zambet cuceritor, castigatorul a doua premii in aceeasi seara, unul pentru prestatia din comedia Deadpool si celalalt pentru cel mai bun entertainer, Reynolds a impresionat dedicand premiile unor copiii canadieni care tocmai au pierdut lupta cu cancerul. Iar momentul cel mai exploatat de jurnalisti a fost fotografierea celor doi actori canadieni care poarta si acelasi prenume, cei doi Ryan, Gosling si Reynold.

Fratii Affleck - sursa supsapda
 

Surpriza serii a fost premiul pentru cel mai bun actor din "Manchester by sea"  pe care l-a primit Casey Affleck, fratele mult mai talentat la actorie (cum imi place mie sa zic). El a castigat in fata maestrilor cu cate doua Oscaruri la activ,  Denzel Washington si Tom Hanks sau a favoritului Ryan Gosling!

Natalie Portman - sursa the globalcalcuttan

Printre acrite s-a remarcat frumoasa Natalie Portman pentru rolul din Jackie, celebra Prima Doamna Kennedy, o surpriza printre vedete avand in vedere ca favorita era Emma Stone pentru prestatia din multpremiatul film "La La Land".

What's Hot

Galerie Articole