Prima sala de fitness unde poti sa te antrenezi si sa fumezi iarba

Prima sala de fitness unde poti sa te antrenezi si sa fumezi iarba

Ioana Petric
Antrenament

Potrivit SELF.com, mai e doar putin pana in luna mai, cand urmeaza sa se deschida prima si cea mai “vesela” sala de fitness din lume, o sala de antrenamente cu marijuana. 

Unde? Evident ca nu in Romania, chiar daca v-ar surade ideea, ci in San Francisco, unul dintre locurile in care consumul a intrat in legalitate.

Sala de fitness se numeste Power Plant Fitness si isi propune sa schimbe lumea fitnessului pentru totdeauna, integrand marijuana in antrenamentele zilnice ale oamenilor, pentru a obtine si mentine o stare de bine.

Mai pe intelesul tuturor, se fumeaza. Se fumeaza inainte de antrenament, pentru concentrare, si dupa, pentru refacere. Ce-i drept, nu exista niciun studiu care sa demonstreze ca treaba e pe bune si functioneaza, dar patronul salii si cel care a venit cu ideea, Jim McAlpine, ne spune ca experienta lui de sportiv i-a demonstrat ca, folosita cum trebuie, iarba scoate ce e mai bun din tine si te duce in acea stare de ”eye of the tiger”, cand te simti atotputernic si gata sa “nimicesti” orice antrenament. Iar prietenii sai (sportivi, de asemenea) nu ezita sa confirme.

Acum noi ce sa facem? Ii credem pe cuvant. Pana la urma, ca o fi sau nu o fi asa, un lucru e clar: la sala lor vor fi, daca nu cele mai eficiente, macar cele mai distractive antrenamente din lume. 

Asadar, daca aveti drum prin San Francisco, sa treceti pe acolo si sa ne spuneti si noua! Chiar suntem curioase daca ati rupt banda in doua sau ati lesinat pe canapeaua din receptie! 

Cardio sau greutati? asta e intrebarea!

Gigi Hadid: salata pentru silueta, hamburgeri pentru suflet

Cum sa ai un fund bombat, fara sa cobori din pat?

What's Hot

Galerie Articole