Printesa Leia din Star Wars a facut atac de cord!

Printesa Leia din Star Wars a facut atac de cord!

simona
Timp liber

Actrita Carrie Fisher, cunoscuta pentru rolul sau din originalul  Razboiul Stelelor de acum aproape 40 de ani, a suferit un grav atac de cord cu doar 15 minute inainte sa aterizeze la Los Angeles.O alta actrita, Anna Ankana, care se afla in acelasi avion de la Londra catre America, a declarat ca aceasta a incetat sa mai respire in timpul zborului. Din fericire , echipajul avionului a fost extreme de prompt in acordarea primului ajutor, actrita fiind apoi preluata pe aeroport de echipajele de salvare. Deocamdata nu se stie nimic despre actrita de 60 de ani, este inca la terapie intensiva intr-un spital local. Fratele acesteia a rugat ca presa sa nu speculeze si sa dezinformeze publicul, iar fanii ei sa spuna cate o rugaciune pentru ea.

Carrie Fisher si Harrison Ford - sursa mirror

Nascuta din parinti artisti si cu frati talentati in acelasi domeniu, fosta Printesa Leia si-a construit o cariera in literature unde si-a gasit locul mai bine decat in cinematografie. Abuzul de droguri si alcool i-au distrus cariera de actrita, ramanand cu roluri nesemnificative in alte productii.  Mai mult de atat, a fost diagnosticata cu problem bipolare , boala despre care a sustinut multe conferinte si cu care se lupta in continuare. Viata nu a fost prea usoara pentru ea, a fost maritata o singura data, cu marele cantaret Paul Simon si logodita cu actorul Dan Akroyd.

Intalnire Star Wars dupa 40 de ani - sursa google

De-a lungul carierei sale, Fisher a refuzat mai multe roluri care le-au facut celebre pe alte actrite: in 1980, Brook Shields a preluat rolul din “Blue Lagoon”, 1984 Linda Hamilton a jucat in “Terminator” si in 1989, Kelly McGillis a devenit cunoscuta multumita rolului din “The Accused”. Si daca nu stiai, ca si scenarist, Carrie Fisher si-a pus amprenta la filmele “Kate & Leopold”, “My Girl 2”, “Scream 3”, “Coyot Ugly” si multe alte blockbuster-e. Iar una dintre nuvele sale autobiografice a fost transpusa si pe ecrane, “Postcards from the Edge”, in care rolul ei a fost interpretat de actrita si prietena sa buna, Meryl Streep.

Daca intr-o alta galaxie, Printesa Leia va ramane nemuritoare, sper ca pe Pamant, actrita si scriitoarea Carrie Fisher sa treaca cu bine peste aceste probleme de sanatate si sa ramana printre noi!

 

 

  

What's Hot

Galerie Articole