Printul indragostit!

Printul indragostit!

simona
Timp liber

Retelele de socializare si presa din Regatul Unit s-au incins! Printul Harry, 32 de ani, a cucerit-o pe actrita Meghan Markle si isi petrec tot mai mult timp impreuna. Desi ii desparte un ocean, cei doi reusesc sa isi aranjeze programul si sa se vada.

Printul Harry si Meghan - sursa NY DailyNews

Un prieten apropiat al indragitului print de Wales le-a marturisit celor de la Sunday Express ca Harry este foarte fericit cum nu a mai fost de ani de zile. Printul a fost intr-o perioada relaxata si relatia cu americanca a venit la momentul potrivit. Desi cei doi se simt bine impreuna nu se poate vorbi de o chimie intre ei si este prematur sa declare vreunul ca este indragostit. Si cei de la Curtea regala si Meghan deocamdata pastreaza tacerea.

Printul Harry - sursa aol

Si in timp ce frumuselul print este prins cu actiunile si calatoriile impuse de rangul sau, frumoasa actrita de la Hollywood merge cat de des poate la Londra si posteaza fotografii din excursiile sale si cu actele de caritate facute pentru cei mai putin norocosi.

Meghan Markle - sursa Pinterest

As zice ca pana acum, printul nu si-a gasit perechea, dar Meghan Markle pare sa se potriveasca profilului dorit. Chiar daca nu are sange albastru are toate calitatile unei printese: frumoasa, eleganta, vesela si cu suflet nobil!

What's Hot

Galerie Articole