Puteri paranormale in functie de zodie

Puteri paranormale in functie de zodie

Sfaturi astrale

Fiecare zodie este dotata cu energii si capacitati magice. Trebuie doar sa le identifice, sa le cultive si apoi sa le foloseasca.

Berbec.

berbec-You Tube

Puterea magica e a Berbecilor este proiectia astrala. Corpul lor astral poate calatori in alte planuri. Asadar, nu are sens sa-ti minti partenerul Berbec ca ai fost la sedinta cand  te-ai intalnit cu amanta/amantul; corpul lor astral a fost acolo si daca se concentreaza suficient poate chiar sa iti arda o palma dupa ceafa de nu stii ce te-a apucat.

Taur

taur-Scary Mommy

Fiinte foarte puternice din toate punctele de vedere, Taurii poseda capacitati de vindecare cu ajutorul energiei. Daca suferi de ipohondrie, roaga un Taur sa te ajute sa te vindeci: racneste de doua ori la tine si ai uitat de toate bolile.

Gemeni

gemeni-Nerdist

Firi joviale si deschise catre comunicare, Gemenii pot comunica cu spiritele din alte lumi. Daca vedeti oameni vorbind singuri pe strada nu e cazul sa sunati la 112: sunt Gemenii care vorbesc cu spirite.

Rac

rac-Mark Manson

Cea mai mare putere a lor este intuitia. Racii primesc mesaje din viitor cu frecventa cu care noi, restul, primim mesaje sa platim rata la banca. Deci daca partenerul Rac va repeta non stop "tu ma inseli" cu siguranta intr-o zi o sa aiba dreptate.

Leu

leu-pinterest

Leii au o putere paranormală mai specială, care cel mai probabil se manifestă datorită pasiunii și intensității cu care aceștia își trăiesc viața. Leii pot controla oamenii din jur cu ajutorul energiei sexuale. Deci, daca partenerul va surprinde ca il inselati cu cineva din zodia Leului, puteti sa ii explicati ca voi nu aveti nicio vina, a fost o chestie paranormala ce vi s-a intamplat.

Fecioara

fecioara-Housekeeping

Ca si Taurii, Fecioarele au puterea vindecarii. Incercati sa locuiti cu o Fecioara: o sa va vindece de lene si de dezordine din prima zi.

Balanta

balanta-We know your Dreams

Bananțele sunt persoane cu un simț estetic extrem de dezvoltat, care apreciază frumosul și energia pozitivă pe care cei din jur o emană. Acest lucru îi ajută să citească mintea și intențiile celor din jur. Au probleme doar cand trebuie sa-si citeasca mintea lor, abia acolo e adevarata provocare.

Scorpion

scorpion-www.news18.com

Scorpionii sunt receptivi și misterioși, ușor vulnerabili și cu înclinații spre spiritualitate. Acest lucru îi ajută să comunice cu alte lumi. Daca vedeti un Scorpion care baiguie ceva, in special in trafic, sa nu credeti ca vi se adreseaza; el vorbeste cu mortii, ranitii, rudele de gradul 1 si vreo doua legume ale celor din jur.

Sagetator

sagetator-www.linkedin.com

 Nativii din zodia Săgetător sunt extrem de interesați de spiritualitate și își manifestă această curiozitate încă din frageda pruncie. Ei arată un interes deosebit pentru misticism. Asadar, jumatate din salariu il dau la  ghicitoarea in cafea, in ceai verde, in Tarot, la astrolog si la niste babe dubioase.

Capricorn

capricorn-Flickr

Capricornii sunt persoane bine ancorate în realitate, fără prea multe înclinații spirituale. Singura lor legatura cu spiritualitatea e ca viseaza, dar si asta se intampla doar in perioadele de abstinenta sexuala.

Varsator

varsator-Thought Catalog

Varsatorii au o intuiție foarte dezvoltată și pot prevesti ceea ce urmează să li se întâmple și care va fi rezultatul luptei pe care o duc. Sunt atat de obsedati de calcul si de previziuni. Asadar, nu mergeti cu un Varsator la film niciodata.

Pesti

pesti-Play Lottery Horoscope Online

 Nativii din această zodie sunt cei mai spirituali și mai emoționali din tot zodiacul. Se îngrijesc în primul rând de sufletul lor și abia mai apoi de aspectele materiale ale vieții. Deci daca vedeti unul lesinat de foame, dar care zambeste tamp, sa stiti ca e in zodia Pestilor.

 

What's Hot