Ce trasnai au mai facut Pitt si Jolie!

Ce trasnai au mai facut Pitt si Jolie!

simona
Timp liber

Divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie pare ca nu se mai termina! Raca dintre cei doi persista si, daca si-au rezolvat o parte din probleme, au aparut altele. Desi Angelina a obtinut custodia copiilor, nu i-a iesit si planul de a-l denigra total pe Pitt astfel incat acesta sa nu mai aiba dreptul sa-i vada. Sa-ti reamintesc, anul trecut in toamna s-a incheiat ancheta FBI-ului care i-a dat castig de cauza actorului de 54 de ani, fiind si exonerat de acuzatia de violenta verbala si fizica fata de copii. Pentru o clipa, toata lumea a crezut ca cei doi vor depune armele si vor aborda o atitudine prietenoasa.

Casa familiei Pitt-Jolie - sursa dailymailuk

Pitt chiar a fost surprins facand modificari la casa sa pe care o parasise odata cu plecarea sotiei si a copiilor. Dar nu, Angi nu se lasa. Aceasta doreste ca in maxim 90 de zile sa se finalizeze actele si cererile sale financiare sunt chiar absurde, declara o sursa apropiata vedetelor.Nu stim inca exact ce cere aceasta, de la o diva ca ea te poti astepta la orice, dar pana una alta, Pitt a refuzat sa plateasca lunar 100.000 de dolari pentru cresterea copiilor. Din principiu! Frumosul actor oricum depune lunar in contul fiecarui mostenitor cate 250.000 de dolari pana cand acestia vor deveni majori si, probabil ca nu vede sensul si altor doleante financiare din partea fostei sotii care oricum detine mai multi bani decat el!

cartea Brangelina de Ian Halperin - sursa torontopubliclibrary

Si ca totul sa fie spectaculos, asa cuma fost si relatia celor doi actori, fostul cuplu Brangelina a devenit subiectul unui documentar realizat de canadianul Ian Halperin. Acesta a aflat secrete din viata cuplului si adevaratele motive ale acestei despartiri urate. Evident, nimic nu va fi dezvaluit pana la lansarea filmului. Jurnalistul, scriitorul si realizatorul de documentare canadian are scrise mai multe carti despre cel mai celebru cuplu din lume si despre alte vedete, asa ca documentarul va fi gata in curand! Nu stiu cum sunteti voi, dar eu de abia astept sa aflu ce a facut Brad atat de rau incat Angelina sa-i distruga viata si cariera.

What's Hot

Galerie Articole