Razboiul sexelor. Azi, despre reduceri

Razboiul sexelor. Azi, despre reduceri

Dragoste

Sunt reduceri la mall. El si ea la cumparaturi.

Shopping el. Obiectivul se formuleaza simplu: blugi. Barbatul se hotaraste in jurul varstei de 20 ani ce culoare si ce model de blugi ii plac, apoi schimba doar dimensiunile. In general are 2-3 magazine preferate si nu intra in altele decat daca vede perechea ideala de blugi expusa in vitrina. De fapt, pe barbat nu il intereseaza perioada reducerilor decat in masura in care coincide cu momentul in care i se rod pantalonii prea tare intre picioare si prevede aparitia iminenta a unei gauri. Intra in magazin.

Cauta coltul cu culoarea de blugi preferata. Arunca un "nu, multumesc" hotarat vanzatoarei care se apropie (se stie, barbatii au o fobie in a fi ajutati. Exceptie: cazul in care vanzatoarea are sani imensi). Iau 2 perechi in cabina de proba, desi ca prin magie prima pereche este PERFECTA! Se uita pe eticheta cat sa vada daca pretul nu e de speriat. Scot cardul, platesc. Intra in prima carciuma sa bea o bere pentru ca activitatea asta i-a obosit.Durata: 35-50 minute (durata maxima se atinge in cazul vanzatoarei cu sani imensi)

Rezultat: barbatul savureaza satisfacut o bere, mandru ca a mai rezolvat o problema.

Shopping ea. Obiectiv: niste blugi (desi mai are acasa minim 12 perechi, toate diferite, dar nu are din aia care se poarta acum) si evident sa traga un ochi sa vada poate gaseste niste bluzite ieftine si ceva reduceri la incaltari. Intra in primul magazin, de obicei de incaltaminte, probeaza cate ceva, asteapta sa se mai ieftineasca pantofii aia superbi si pleaca cu o pereche de sandale. Apoi mai viziteaza cateva magazine, mai culege cate o bluzita (imposibil sa rezisti cand vezi ca e redusa de la 129 la 39 lei). Ajunge in sfarsit si in magazinul de blugi. Intra in multimea de femei care se indreapta disperate catre movila imensa de blugi. Scena pare desprinsa dintr-un film cu zombie: femeile cu privirea tulbure, cu bratele intinse, se deplaseaza murmurand: bluuuugi, bluugi. 

Isi sufleca mainile si se infinge hotarata, aruncand priviri ucigase in stanga si-n dreapta, scotocind in movila. Din cand in cand maraie aratandu-si coltii daca mainile ei se ating cu ale altei femei pe aceeasi pereche. Ia in cabina de proba 8 bucati, marimi diferite. Niciuna nu o satisface pe deplin, aia care ii placea cel mai mult ii e mica si nu are marime mai mare (desi vanzatoarea a cautat 45 minute), inca una draguta are o broderie cat un nasture pe buzunar si e imposibil sa porti asa ceva, una are talia prea joasa, alta prea inalta, unii sunt prea lungi altii prea scurti. Intr-un final gaseste niste blugi acceptabili, cat de cat. Studiaza eticheta, calculeaza, verifica materialul, fermoarul, nasturii, buzunarele. Ii intoarce pe dos. Se aseaza la coada la casa, face scandal ca sunt prea putine case deschise si ea se grabeste, plateste si afla termenul de retur, in caz ca se razgandeste. Nervoasa si epuizata, se aseaza la un capuccino si noroc ca se intalneste cu o prietena ca se mai relaxeaza putin.

Durata: 3,4,5,6 ore...depinde de buget

Rezultat: Femeia nu si-a gasit nimic de imbracat. Si a perdut o jumatate de zi. E nervoasa, obosita si suparata. Off, trebuie sa isi faca timp intr-o zi sa mearga sa isi cumpere niste blugi ca lumea.

 

What's Hot

Galerie Articole