Razboiul sexelor. Azi, in vacanta la familia ei

Razboiul sexelor. Azi, in vacanta la familia ei

Dragoste

Foarte multi aleg sa petreaca sarbatorile in vizita la familie. In realitate, "aleg" e un termen fortat pentru ca de cele mai multe ori barbatul este informat scurt, fara drept de apel:"de Craciun mergem la mama!".

In prima faza barbatul va incerca sa opuna rezistenta:"Draga, sunt foarte bolnav, sufar de ceva rar si contagios. Uite, aproape imi vine sa stranut! Ma gandesc sa ma internez!". Dupa ce va primi o privire scurta dar taioasa barbatul va intelege ca orice tentativa de opozitie va fi pedepsita grav.

Urmeza bagajele. Nu conteaza cat e de mare masina, femeia reuseste sa o umple.

World Tourism Tips

Pe drum, barbatul va fi dotat cu un set de reguli de la care nu are voie sa se abata.

"Draga, te rog sa te comporti civilizat. Civilizat inseamna:

-nu te imbeti ca porcul. De fapt, ca sa prevenim asta, nu bei deloc. Doar ceai, ca si asa ziceai ca esti bolnav.

-nu te atingi de mine. Nu imi dai palme peste fund, nu ma tragi de tate, nu imi bagi limba in gura. Nu facem sex. Ba mai mult, nu am facut niciodata, copilul e facut prin fertilizare in vitro.

-ai grija ce vorbesti. Ca sa fim siguri ca nu dai gres, TE ROG sa nu spui altceva decat "da, mama" indiferent ca iti vorbesc eu sau mamica. Mai poti sa spui "mmmm, ce bun e" cand mama iti pune in fata ceva facut cu manutele ei. Cel mai important e sa te abtii sa ma intrebi non-stop "cand plecam".

Shutterstock

Barbatul va incerca, pe ultima suta de metri, un santaj sentimental si material tip "vai, ce cadou frumos ti-am luat, voiam sa il gasesti sub brad, in casuta noastra". Femeia e de neclintit. Barbatul isi va petrece Craciunul transformand zilele in ore, orele in minute, minutele in secunde si calculand cat mai trebuie sa reziste.

Pe drumul de intoarcere barbatul isi jura (in gand, evident, ca nu e niciunul atat de viteaz sa spuna cu voce tare) ca e ultima data cand face asta. Dar fix peste un an va auzi aceeasi voce tandra cu "de Craciun mergem la mama!".

 

 

What's Hot
N-a avut PSD-ul atata faina si ulei ca sa ne trimita acasa

N-a avut PSD-ul atata faina si ulei ca sa ne trimita acasa

Asa cum era de asteptat, dupa ce romanii au ales penali in Parlament pe 11 decembrie 2016, Psd-ul a trecut la fapte. Mai exact, a inaintat spre ratificare doua proiecte de lege privind amnistia si gratierea unor fapte penale sub paravanul explicatiei penitenciarelor prea aglomerate.

Dragoste
Romania. Despre empatie

Romania. Despre empatie

EMPATÍE s. f. 1. (Fil.) Formă de intuire a realității prin identificare afectivă. 2. Tendință a receptorului de a trăi afectiv, prin transpunere simpatetică, viața eroilor din opere literare, filme etc. – Din fr. empathie, engl. empathy. As adauga definitiei si "sentiment care lipseste la majoritatea romanilor".

Dragoste

Galerie Articole