Reguli de prioritate intr-o intersectie nedirijata

Reguli de prioritate intr-o intersectie nedirijata

Sfaturi (in)utile
Azi invatam despre prioritatea intr-o intersectie nedirijata.
Intai sa definim termenii: daca mergi pe un drum si la un moment dat te intersectezi cu alt drum, opreste-te. Casca ochii : daca nu sunt semafoare, semne de circulatie sau un politist care da din maini inseamna ca ai ajuns intr-o intersectie nedirijata.
    Prima regula care se aplica este prioritatea de dreapta. Asta e simpla. Daca din partea dreapa vine o masina aia are prioritate.
   Apoi, nu te grabi sa treci. Uita-te in toate partile! Daca din orice directie vine vreo masina cu girofar si nino-nino, are prioritate. Deasemenea, masinile cu minim 2 geamuri fumurii din gama BMW, Audi, Mercedes au prioritate. Fiti foarte atente ca, desi sunt dotate cu toate sistemele de toate felurile, la aceste masini nu functioneaza semnalizarea. Nu ignorati nici Daciile 1310: daca inauntru ei sunt unii cu privire de urmariti general si Dacia are prioritate.

   Daca nu se mai vede nicio lumina de far, nu te repezi. Mai degraba deplaseaza-te incet si fii foarte atenta: daca in intersectie patrunde domnul Nutu Camataru calare... si el are prioritate.

 

What's Hot
Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Daca tot traim in vremurile in care, cei de la NASA sunt mai simpatici si mai deschisi decat oricand, si raspunsul la orice intrebare e la un hashtag distanta, mi-as dori si eu, daca nu-i cu suparare, sa #askNASA niste chestii care ma framanta profund, de ieri incoace.

News

Galerie Articole