Reguli de prioritate intr-o intersectie nedirijata

Reguli de prioritate intr-o intersectie nedirijata

Sfaturi (in)utile
Azi invatam despre prioritatea intr-o intersectie nedirijata.
Intai sa definim termenii: daca mergi pe un drum si la un moment dat te intersectezi cu alt drum, opreste-te. Casca ochii : daca nu sunt semafoare, semne de circulatie sau un politist care da din maini inseamna ca ai ajuns intr-o intersectie nedirijata.
    Prima regula care se aplica este prioritatea de dreapta. Asta e simpla. Daca din partea dreapa vine o masina aia are prioritate.
   Apoi, nu te grabi sa treci. Uita-te in toate partile! Daca din orice directie vine vreo masina cu girofar si nino-nino, are prioritate. Deasemenea, masinile cu minim 2 geamuri fumurii din gama BMW, Audi, Mercedes au prioritate. Fiti foarte atente ca, desi sunt dotate cu toate sistemele de toate felurile, la aceste masini nu functioneaza semnalizarea. Nu ignorati nici Daciile 1310: daca inauntru ei sunt unii cu privire de urmariti general si Dacia are prioritate.

   Daca nu se mai vede nicio lumina de far, nu te repezi. Mai degraba deplaseaza-te incet si fii foarte atenta: daca in intersectie patrunde domnul Nutu Camataru calare... si el are prioritate.

 

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole