Reguli de prioritate intr-o intersectie nedirijata

Reguli de prioritate intr-o intersectie nedirijata

Sfaturi (in)utile
Azi invatam despre prioritatea intr-o intersectie nedirijata.
Intai sa definim termenii: daca mergi pe un drum si la un moment dat te intersectezi cu alt drum, opreste-te. Casca ochii : daca nu sunt semafoare, semne de circulatie sau un politist care da din maini inseamna ca ai ajuns intr-o intersectie nedirijata.
    Prima regula care se aplica este prioritatea de dreapta. Asta e simpla. Daca din partea dreapa vine o masina aia are prioritate.
   Apoi, nu te grabi sa treci. Uita-te in toate partile! Daca din orice directie vine vreo masina cu girofar si nino-nino, are prioritate. Deasemenea, masinile cu minim 2 geamuri fumurii din gama BMW, Audi, Mercedes au prioritate. Fiti foarte atente ca, desi sunt dotate cu toate sistemele de toate felurile, la aceste masini nu functioneaza semnalizarea. Nu ignorati nici Daciile 1310: daca inauntru ei sunt unii cu privire de urmariti general si Dacia are prioritate.

   Daca nu se mai vede nicio lumina de far, nu te repezi. Mai degraba deplaseaza-te incet si fii foarte atenta: daca in intersectie patrunde domnul Nutu Camataru calare... si el are prioritate.

 

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole