Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Ioana Petric
Timp liber

Barak Obama a fost, probabil nu cel mai bun, dar cu siguranta, cel mai iubit presedinte din istoria Statelor Unite si de ce nu, a lumii. Ce are el si nu au ei? Sinceritate, sentimente si emotii. Niste chestii aparent banale, dar care fac diferenta in aceste vremuri de raceala sufleteasca a lumii. El ne-a invatat o lectie foarte importanta si anume aceea ca indiferent de locul in care ajungem si misiunea pe care o avem, cel mai important e sa ramanem oameni. Sa ne dam voie sa fim vii, sa nu ne temem sa fim vulnerabili si orice ar fi, sa privim viata cu umor.

Ei bine, zilele trecute, acesta si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Si nu pentru ca ar fi fost unul revolutionar sau de vreo mare insemnatate politica, ci pentru simplul fapt ca a fost o declaratie sincera pentru Michelle, femeia ce i-a fost alaturi in toti acesti ani. 

www.times.com

Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle, iar asta, dragele mele, chiar daca initial mi-a adus un zambet, ulterior, mi-a lasat un gol in suflet, mai mare decat Marele Canyon. 

www.times.com

De ce? Pentru ca lasand la o parte romantismul situatiei, am inteles, ca in ziua de azi, femeile sunt atat de obisnuite cu povesti de dragoste ca ale lui Guta cu Narcisa, incat firescul a devenit un ideal la care indraznesc doar sa viseze, nu si sa spere, pentru ca asa ceva mai vezi doar la Casa Alba sau in filme.

www.times.com

Dar, ladies, tineti minte o chestie: daca barbatul de langa voi nu va e si cel mai bun prieten, daca nu va apreciaza pentru ceea ce sunteti, daca nu e mandru sa va aiba alaturi si daca nu va face sa zambiti, nu merita nici macar sa castige legerile, daramite sa mai prinda si al doilea mandat. Pentru ca nu e un MOFT sa fiti iubite cum e Michelle de Obama, e un MUST. Si orice femeie care e o adevarata lady merita asta.

www.times.com

What's Hot

Galerie Articole