Rezolutii pentru noul an

Rezolutii pentru noul an

Gabi
Dragoste

Bun venit, 2017.

Va fi un an bun. Asa spun astrele, asa spune toata lumea. Se pare ca in sfarsit mercur a iesit din retrograd. :) Probabil avea si el nevoie de o schimbare. Rezolutiile mele pentru 2017 nu sunt multe, dar importante, iar daca va inspira, va urez mult succes si voua in indeplinirea lor.

In ceea ce ma priveste, am de gand ca fericirea mea sa depinda exclusiv de mine, nu de altceva sau de altcineva. Am de gand sa nu pun pret nici pe trecut, nici pe viitor, ci doar pe prezent.

Am de gand sa fiu omul in prezenta caruia i-ar placea oricui sa stea, sa pretuiesc mai mult orice moment, chiar daca face parte dintr-o simpla zi.

Voi vrea sa ma autodepasesc printr-o inima poate mai buna, printr-o minte poate mai ascutita, printr-un spirit mai curajos. Cred ca in calitatile astea sta de fapt adevarata putere a oricui.

Am hotarat ca inainte sa incep ceva, sa-mi pot da seama daca pot s-o duc pana la capat. Dar am mai hotarat si sa nu ma invinovatesc prea mult daca n-o sa pot de fiecare data sa fac asta.

Si da, imi mai doresc ca toti sa vedem mereu doar partea frumoasa a lumii, pentru ca, la un moment dat, sa nu mai fie doar o parte, ci un intreg.

Eu o sa incerc sa aplic de azi.

La multi ani!

Faceti-va propriile visuri realitate.

What's Hot

Galerie Articole