Robert Downey Jr a implinit 52 de ani!

Robert Downey Jr a implinit 52 de ani!

simona
Film

Robert Downey Jr tocmai a implinit zilele acestea 52 de ani, si colegii din "Avengers" l-au felicitat cu mult umor si dragoste. IronMan este un erou care pe langa puterile pe care le detine este si amuzant. Asa este si Downey Jr in viata sa privata, pus pe glume si placut de toata lumea. Un actor complex care a avut momente de cumpana, dar care a reusit sa se mentina in forma si mereu printre cei mai buni timp de peste patru decenii de activitate cinematografica. Nascut din parinti artisti, cu stramosi evrei lituanieni, unguri, irlandezi, germani si scotieni, Downey Jr a debutat in film la numai 5 ani in productia "Proud". Se numara printre cei mai buni actori de la Hollywood si, in ultimii ani , a devenit eroul preferat al fanilor comics-urilor Marvel, IronMan!

Chris Evans si Robert Downey Jr - sursa thefix

Chris Evans sau Capitanul America a postat un mesaj haios in care-i ura la multi ani "legendarului si mentorului Robert Downey Jr" si fie ca"ziua de nastere sa fie ca un mare sarut"! Pai, cand e vorba de unul ca Downey Jr nu te poti abtine sa nu-l saruti!

Chris Hemsworth si Robert Downey Jr - sursa dailymail.

Thor, adica Chris Hemsworth, nu s-a lasat mai prejos de colegii sai si a afisat o fotografie alaturi de prietenul sau mai in varsta in care remarca ca Downey Jr nu pare sa fi "imbatranit nici macar o zi de cand s-a facut poza". Nu stiu ce sa zic, dupa mine si peste 50 de ani si Roebrt Downey Jr va arata la fel ca azi!

Mark Ruffalo si Robert Downey Jr - sursa hindustantimes

Cat despre prietenul verde din "Razbunatorii", Hulk alias Marck Ruffalo, acesta a scris ca "o poza valoreaza mai mult decat cuvintele" si a a publicat o imagine din timpul emisiunii lui Kimmel in care Ruffalo s-a asezat in bratele lui Downey Jr aruncandu-i priviri languroase impreuna cu ceilalti colegi si prieteni eroi! Pentru marele Downey Jr tot ce-i mai bun si frumos!

What's Hot

Galerie Articole