Romania - paradisul penalilor

Romania - paradisul penalilor

Alexandra Gherase
News

Hotii!!! Asta am vazut peste tot pe facebook atunci cand am intrat la ora 23:20. Am aprins repede televizorul si am vazut negru in fata ochilor. Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. La TV, oamenii au iesit in strada. Oameni indignati, oameni suparati, oameni carora nu le venea sa creada ceea ce a facut Guvernul.

Romania a devenit Paradisul Penalilor. Niste penali care ne conduc si carora nu le pasa “vocea poporului”. Au sfidat dorinta noastra prin adoptarea legii. Parerea mea? Si-au dat foc la valiza. Va spun asta din ceea ce vad in jurul meu. Nu este nimeni care sa fie de acord cu ei. 

“Strada are niste revendicari sigure. Guvernul trebuie sa plece.” Am citat un baiat, care in seara asta a iesit in strada. A iesit pentru ce? Pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun.

www.youtube.com

Noi, oamenii de rand, oamenii muncii, stim sa fim corecti. Iar o astfel de decizie te tulbura si te supara. De ce eu trebuie sa platesc impozite, taxe, trei sferturi din salariu sa il dau la Stat ca sa fiu corect, iar ei ce fac? Se gratiaza intre ei! Rusine! 

Noi, pleaba, am fost invatati un lucru. Gresesti - platesti! Ei de ce nu platesc? De ce Dragnea care are un dosar penal si o condamnare de 2 ani cu suspendare, este in Guvern? Ce cauta acolo? Ce lege ii permite sa ne mai reprezinte? Din pacate fix aceasta lege a fost adoptata.

Imi este scarba! Ma ia un sentiment de greata cand ma gandesc la ei. Acum stau sa ma gandesc unde as putea sa fug. In ce tara as putea sa ma refugiez ca sa scap de umilinta asta? Dar parca n-as vrea sa plec. Parca as vrea sa stau sa lupt. Si cred ca pot pentru ca suntem multi care dorim asta. Suntem multi si putem. Pentru asta am sa ies in strada si am sa-mi cer dreptatea. 

www.pressalert.ro

Vreau alt Guvern! Vreau alta conducere! Vreau sa nu avem penali care sa ne reprezinte! Vreau dreptate! Vreau ca vocea noastra sa conteze! Vreau libertate!

What's Hot

Galerie Articole