Romanilor le trebuie un John Wick!

Romanilor le trebuie un John Wick!

simona
Timp liber

Tocmai m-am intors de la filmul John Wick 2. L-am vazut pe primul si de abia il asteptam pe acesta. Ce sa zic, nu-i un film nemaipomenit si nu are dialoguri multe si nici un scenariu fenomenal, dar il are pe Keanu Reeves! Actorul de 53 de ani se afla printre preferatii mei. Nu, nu este un actor cameleon, a preferat mereu filmele de actiune pentru ca vorbeste putin si are o figura impenetrabila. Mi-am dat seama ca fiecare tara cu un Guvern corupt ca al nostru, are nevoie de un John Wick. Cand l-am vazut cu cata nonsalanta si daruire isi onoreaza "contractele" si cinstea cu care respecta regulile ... m-am gandit ca un John d'asta ar trebui sa existe si la noi. Ar face o "curatenie" impecabila si nu cred ca ar mai avea cineva curajul sa fure ceva daca ar stii ca exista John! Da, da! 

Daca ai vazut primul John Wick, stii despre ce este vorba, stii ca Reeves nu vorbeste mai deloc, de abia da cateva replici, stii ca trei sferturi din film se omoara in toate modurile si stii ca la final, el ramane in picioare. In acest capitol 2, au fost cateva scene care mie personal, mi-au placut la nebunie. Scena mea preferata este momentul cand Wick face "cumparaturi": isi ia arme noi, isi face doua costume antiglont si se pregateste pentru a-si plati polita si a deveni liber. Muzica ... perfecta momentului. Figura lui Keanu ... de neclintit. Zboara cadavre, sange si oase rupte, cu o viteza, un calm si o nonsalanta ... ne mai vazute pana acum. Iar in putinele scene de dialog ale lui Reeves, acesta schimba, de obicei, doar 2 cuvinte (cu vocea sa sparta si puternica) si priveste. Mie nici nu-mi trebuie mai mult! Uneori, vreau sa vad fillme de actiune la care sa nu ma concentrez ci doar sa privesc un actor ca si Keanu Reeves. Este un film la care poti merge cu sotul sau prietenul tau si nu ai sa te plictisesti. Mi-a parut rau ca s-a terminat  lasandu-ma sa ma gandesc la continuare.

Keanu Reeves a facut istorie cu rolul din Matrix, nu are nicio nominalizare la Oscar, dar are cateva premii de popularitate si vreo 7 nominalizari la Zmeura de Aur. Nu le-a meritat, interpretarile sale nu au fost niciodata atat de rele incat sa ajunga pe lista celor mai slabi actori. In afara carierei sale cinematografice cu o stea pe "Walk of Fame", Keanu este printre putinele vedete modeste si cu o viata retrasa si lipsita de cancan-uri. este pasionat de masini si motociclete, canta la bas si nu pare sa aiba vreo speranta de a se casatori. 

What's Hot

Galerie Articole