S-au nascut gemenii Clooney!

S-au nascut gemenii Clooney!

simona
Timp liber

George si Amal Clooney au devenit parinti! Alexander si Ella sunt bine sanatosi si foarte frumosi, ca si parintii lor, iar "George este inca sedat si-si va reveni in cateva zile" - este declaratia amuzanta a bunicului, adica papa Clooney!

George si Amal - sursa radaronline

Cei doi parinti erau pregatiti pentru nastere, inca de acum cateva saptamani, George nu-si mai planificase nicio plecare sau vreun proiect in asteptarea gemenilor. Retrasi la resedinta din Anglia, cei doi au cheltuit peste un milion de dolari cu .aranjamentele nasterii: o masseuse adusa din Italia, o aripa a spitalului rezervata numai pentru familia Clooney, cei mai buni doctori gasiti si chiar si o bona a Casei regale Britanice!!! Asa ca, cei doi bebelusi au fost intampinati cum se cuvine unor mici vedete si viitoare celebritati. 

George si Amal - sursa dailyexpressuk

Poze cu bebeii, inca nu sunt, dar se pare ca viitorul le este deja programat si in curand vom afla totul despre ei, numai sa iasa din maternitate si presa ii va lua cu asalt si pe parinti si pe gemeni. Bine ati venit in lumea reala!

What's Hot

Galerie Articole