Sa nu ne mai plangem de Romania!

Sa nu ne mai plangem de Romania!

simona
Timp liber

Astazi, pentru prima data, am citit tot ce se poate citi despre un subiect, respectiv: pierderea vedetelor George Michael si Carrie Fisher. Ieri li se aduceau omagii, azi erau denigrati in toata presa americana. Buuuun, nu zic ca nu au fost dependenti de droguri, alcool si sex, de care o fi fost el, este treaba lor. Eu una, regret pierderea unor artisti de geniu care au schimbat ceva in istoria muzicii si a cinematografiei. Ce nebunii au facut in timpul vietii ... nu ma deranjeaza, am citit la vremea respectiva si daca doar asa au putut ei sa-si traiasca amarul asta de viata, este treaba lor.

George Michael - sursa mirroruk

Poate ca tocmai din cauza acestor dependente umane au reusit sa creeze muzica, cartile si arta care i-a facut atat de cunoscuti si adulati. Ce am putut sa citesc in revistele de scandal americane, cate secrete si nenorociri ies la iveala acum, cand nu au trecut nici 48 de ore de la pierderea acestor vedete, m-a scarbit si, in acelasi timp m-a multumit. M-am bucurat ca traiesc in Romania.  Da, toti avem "cadavre" ingropate-n pereti, podele sau dulapuri, dar la noi, cand pierdem un om mare, in cel mai rau caz avem nist scandaluri legate de avere si atat! Gata! Omul se poate odihni in pace! Am avut personalitati care nu au fost dintre cele mai bune, dar nu le-a balacarit nimeni, ba chiar s-au zis si cateva vorbe de bine. De, la noi asa-i: despre morti, numa' de bine"!

Nicolae Cornescian - sursa citate maxime

Eu vreau sa traiesc in Romania, este o tara buna, sigura si linistita. Mai avem din cand in cand niste revolte la adresa unor tari care incearca sa ne umileasc,mai avem niste zvacniri atunci cand se intampla cate o tragedie mare si nu sunt luate masuri asa cum credem noi ca ar trebui, dar in rest ... "traim bine" - vorba unui fost presedinte. Poate ca avem multe lipsuri in sistemul educational, sanitar, etc ..., dar stiu sigur ca daca as trai in alta tara, as castiga doar cu 10 la suta pe o parte si as pierde 90 la suta pe cealalta parte. Libertatea pe care o am aici, sunt sigura ca nu o voi avea in alta parte. Prietenii pe care-i am aici, nu ar mai exista si acolo. Linistea cu care merg aici pe strada, ar disparea in alte parti. Distractia pe care mi-o permit aici, n-as mai gasi-o in alte locuri de pe glob. 

Deci, in 2017 , vreau sa nu te mai plangi de Romania, vreau sa vezi partea frumoasa a ei si sa tii minte: asa cum este, este a noastra si-o iubim asa cum e!

What's Hot

Galerie Articole