Scarlett Johansson divorteaza!

Scarlett Johansson divorteaza!

simona
Timp liber

Frumoasa e, talentata si celebra e, din pacate, noroc in dragoste nu are! Actrita de 43 de ani, Scarlett Johansson se afla, din nou, la divort. Se spune ca dragostea dureaza 3 ani. Pentru Johansson, casnicia dureaza doar 2 ani. Si de frumosul si cunoscutul actor canadian Ryan Reynold s-a despartit dupa 24 de luni. Fiecare s-a consolat cu alte casnicii: Reynolds a gasit-o pe frumoasa Blake Lively cu care are acum doi copii superbi, iar Johansson si-a intemeiat o familie cu jurnalistul francez Romani Dauriac.

Surse din anturajul celor doi spun ca divortul risca sa se desfasoare anevoios, nu pentru ca ar avea averi de impartit, batalia se va duce pentru custodia fetitei de 3 ani pe care o au cei doi. Odata cu separarea, Dauriac ar dori sa se intoarca in tara sa de origine si, evident, nu singur ci cu adorabila lui fiica.

Joe Machota si Scarlett Johansson - sursa mirroruk

Cuplul s-a separat de anul trecut, fapt pentru care Scarlette a fost prezenta la Oscaruri la bratul agentului ei, Joe Machota, cu care nu se stie sigur daca are doar o relatie profesionala sau exista ceva mai mult intre ei. Oficial nu se stie nimic de vreun nou iubit ci doar ca ieri, 7 martie, superba actrita a depus actele de divort. Ce sa mai zic, sper sa vina printul pe cal alb si pentru Scarlett cat mai curand!

What's Hot

Galerie Articole