"Scheletele" din dulapurile vedetelor!

"Scheletele" din dulapurile vedetelor!

simona
Timp liber

Este greu de crezut, dar inainte de a deveni faimoase, unele celebritati nu au avut un trecut prea fericit. Nu, nu vorbesc de saracie ci de relatii nefericite despre care lumea nu stie prea mult sau nu a auzit deloc. Ca o "barfa" mica, iata cativa dintre favoritii lumii despre care nu stiai ca au mai fost casatoriti si divortati inainte de a fi cine sunt azi:

Kim Kardashian si primul sot - sursa eonline

Te-i fi gandit ca in 2000, Kim Kardashian era o ilustra necunoscuta? Asa se face ca si Paris Hilton si amicii acesteia s-au mirat cand au aflat ca stilista sa, Kim Kardashian, s-a casatorit cu producatorul de muzica, Damon Thomas. Avea numai 19 ani si impreuna cu Damon au dat fuga la Las Vegas pentru o nunta fulger! La fel de repede au si divortat, dupa 3 ani! Un subiect despre care Kim nu povesteste!

George Clooney si prima sotie, Talia Balsam - sursa eonline

Despre George Clooney se stia ca este un burlac convins si nu se astepta nimeni ca acesta sa se casatoreasca vreodata. Dar frumoasa avocata Amal l-a facut sa-si schimbe hotararea de a ramane singur si iata ca acum, asteapta si gemeni! Ce nu stiai este ca, dorinta lui Clooney de a nu se casatori ii vine de la faptul ca a mai fost casatorit o data, si fericirea a durat doar 4 ani. Inainte de a primi rolul lui Dr. Ross din "Spitalul de urgenta", rol care l-a facut celebru si unul dintre cei mai sexi burlaci din lume, a fost insurat cu Talia Balsam. Relatia ca a durat din 1989 pana in 93, nu a functionat, dar cei doi s-au despartit in termeni agreabili. Totusi, George a ramas cu un gust amar nedorindu-si sa-si mai uneasca destinul cu o alta femeie. Pana la Amal!

Demi Moore si primul sot - sursa eonline

Celebra Demi Moore, fosta sotie a lui Bruce Willis, s-a grabit la maritis inca de la 18 ani. Casnicia a durat 4 ani si, in ciuda celor 12 ani care o despartea de sotul sau, aceasta ar fi incercat din rasputeri sa faca tot ce se poate ca relatia sa functioneze. N-a fost sa fie! Cei care stiu de acest trecut al divei, spun ca de fapt, casatoria cu freddy nici nu ar fi fost legala, acesta fiind deja ... al alteia! 

Will Smith si Sheere - sursa eonline

Ai crede ca Will Smith si sotia sa, Jada, au fost impreuna dintotdeauna. Inainte de aceasta, "Printul din BelAir" a fost insurat cu Sheere cu care a stat pana in 1995 cand cariera sa a luat avant odata cu rolul din "Baieti rai". Desi s-a despartit de foarte mult timp de Sheere, aceasta face parte din familie si este prietena cu Jada, participand la toate evenimentele importante ale clanului Smith. Foarte frumos, mai ales ca Sheere are un baiat cu rapper-ul!

Johnny Depp si prima sotie - sursa eonline

Inainte de a-si permite sa cumpere insule in Caraibe, actorul Johnny Depp a fost insurat cu make-up artista Lori Anne Allison. Se intampla in 1983 si cei doi au stat impreuna pana in 84 cand cariera lui Depp a explodat odata cu rolul din "Cosmarul de pe strada Elm". Desi au trecut atatia ani de la despartire, pe parcursul divortului cu Amber Heard in care Depp a fost acuzat de violenta, prima sotie a sustinut vehement ca "Johnny nu ar ridica niciodata mana asupra unei femei". Sa o credem?!

 

 

What's Hot

Galerie Articole