Scott Eastwood cu limbuta scoasa!

Scott Eastwood cu limbuta scoasa!

simona
Timp liber

 

Scott Eastwood in apa - sursa eonline

Scott Eastwood a fost surprins pe plaja din Australia in timp ce facea glumite cu o domnisoara necunoscuta . Baiatul celebrului Clint Eastwood a transmis paparazzi-lor un mesaj pe instagram in care ii ruga sa nu-i mai faca poze, nu de alta, dar arat “creep” (ciudat) in postura in care l-au surprins. Chipesul actor a facut  si un comentariu amuzant referitor la situatia in care a fost imortalizat, multumindu-le fotografilor care i-au surprins “latura jucausa” si “dojenindu-i” ca nimeni nu se mai poate stropi in apa in liniste! Pai, acum, ce sa zic,mai, Scott!?!  Esti ditamai vedeta si in plus, mai si arati cum arati! Cum sa fii lasat in pace sa te balacesti cu o fumoasa fata in bikini si sa nu apari in presa internationala???

Scott Eastwood pe plaja - sursa popsugar

De cand si-a facut aparitia la Hollywood, Scott a cochetat cu diverse frumuseti  celebre precum modelul  Charlotte McKiney, actrita cubaneza Ana de Armas sau frumoasa de pe coperta revistei Playboy,  Brittany Brousseau.

La momentul la care a fost fotografiat , Eastwood junior se afla in pauza de filmari, motiv pentru care nici nu a fost acasa cu familia de Thanksgiving. Si cum e greu sa stai departe de viata salbatica din Australia, Scott a postat pe reteaua de socializare si un filmulet cu el si intalnirea cu … cangurii! Iar in rest, intre filmari, Scott face ceea ce-i place, adica surf si aruncarea-n valuri.

Scott Eastwood in valuri - sursa OKmagazine

Scott, stai linistit, noua, femeilor ne-a placut poza cu tine cu limbuta scoasa, nu am vazut nimic rau in asta si ramai la fel de simpatic si bine facut chiar si in pozitia aceasta pe care tu o vezi nedemna de tine! Nu stiu daca-mi aduc aminte vreun rol de-al tau, dar sigur imi aduc aminte cand te-am vazut ultima data dezbracat, pe plaja: acum doua luni. 

  

What's Hot

Galerie Articole