Scrisoare catre Angelina Jolie si Brad Pitt

Scrisoare catre Angelina Jolie si Brad Pitt

simona
Timp liber

Astazi m-am enervat! M-a cuprins furia atat de rau ca nu am rezistat sa nu-ti spun si tie ce m-a tulburat atat de tare. Ei, bine, ca Brad Ptt si Angelina Jolie sunt in divort, scandaluri si alte mizerii , stie deja tot mapamondul. Stim si ca au foarte, foarte multi bani pe care ii vor imparti, nu numai copii si, mai stim ca amndoi sunt buni la suflet si au tot felul de fundatii si activitati de caritate. Am scris despre ei si nu m-am ascuns niciodata, am recunoscut ca eu una, nu o “inghit” pe Angelina nici in filme si nici  in viata ei de zi cu zi.

Angelina si Brad in Africa - sursa myhero

Buuun, acum vine bomba: stii cat costa divortul lor care nici macar nu s-a finalizat? 6 milioane de dolari!!! 6 milioane! Pentru ce? Stai ca-ti zic: cica totul se va desfasura in privat si pentru judecatorul care decide, i se aloca 450 dolari/ ora, avocatii de top cate 1250 dolari / ora, si dupa un calcul facut de un expert in divorturi (bai, esti nebun! au experti in divorturi!) s-a ajuns la aceasta suma fabuloasa.

Da, nu pot sa-mi domolesc furia cand ma gandesc cate lucruri bune ar fi putut fi facute cu acesti bani. Cati copii sau bolnavi sau saraci ar fi putut fi ajutati. Cred ca am sa-i scriu Angelinei si despre Romania. Uite asa, in “fundul” Europei unde ne situeaza capitalistii pe noi, sunt o gramada de amarati si mai ales copii lasati de izbeliste pe strada si in camine. Asa ca,

Brad Pitt si Angelina Jolie - sursa radaronline

“draga faimoasa si frumoasa Angelina si bunule si talentatule Brad Pitt, va rog eu frumos, atunci cand mai doriti sa “aruncati” cu banii, uitati-va pe harta si aruncati-i in Romania. V-am vazut in Africa cum ati adus zambete pe buzele copiilor infometati de acolo. V-am vazut cand ati dus ajutoare in tarile lovite de tsunami si stiu ca iubiti copiii de toate felurile si natiile si atunci, va-ntreb: de ce dati 6 milioane de dolari pentru un divort? Adica nu sunt 6000 si nici 600.000 , sunt 6 milioane!!! Nu va doare sufletul sa-i dati unor avocati care oricum sunt bogati de pe urma prostilor ca voi?! Am inteles ca doriti intimitate si discretie, dar pe bune?! Acum vreti sa nu afle presa, dupa ce s-au aflat deja o gramada de porcarii spuse de unul sau altul? Really?”

Angelina si Brad - sursa news

Deci, daca faimosul cuplu va citi acst biletel, sper ca se va gandi mai bine inainte sa dea cu banii incolo si-ncoace. Ar mai avea timp sa renegocieze divortul si sa-si incheie socotelile amiabil, fara a mai cheltui ditamai pogonul de bani. Tu ce zici, ma sustii?

 

 

What's Hot

Galerie Articole