Scurt ghid pentru a intelege barbatii
Sursa:www.pexels.ro, www.irkitated.com

Scurt ghid pentru a intelege barbatii

Dragoste

Stiu ca de obicei problema se pune invers. “Femeile sunt de neînțeles, ființe complicate, imprevizibile si chiar periculoase.” Asa este. Dar rostul vostru, al bărbaților, nu e sa ne înțelegeți. E mult mai simplu. Voi trebuie doar sa ne iubiți pentru ca suntem mai frumoase. :) În ceea ce privește partea masculină treaba e mult mai simplă. Barbatii n-au nevoie de multe lucruri ca sa fie fericiti. Sex si mâncare. Atat? Atat.

1. Daca-l vezi ca face crize de gelozie ca iesi cu fetele in oraș, atunci cand te intorci acasa este esențial sa-i pui rapid in farfurie o ciorba sa mănânce. Aia preferata. Daca nu merge, îți dai rochia jos ca sa treacă la felul următor.

Scurt ghid pentru a intelege barbatii / www.pexels.com

2. Daca il vezi ca e abătut pentru ca nu poate sa-ti ofere excursia ta de vis decat daca plătești tu restul de 80%, nu-i bai. Lasa-l sa-ti demonstreze in pat ca totusi el e barbatul. Minte-l frumos ca astea sunt tărâmurile de vis pe care vrei de fapt sa ajungi, nu in Thailanda. Daca nu merge nici asa, da-i un hamburger si gata.

Scurt ghid pentru a intelege barbatii / www.pexels.com

3. Următoarea e o situație mai sensibilă. Necesita mult tact. Daca il vezi ca se agita suparat in timp ce pierde echipa lui la fotbal... n-ai nicio șansa sa-l împaci cu sex. Poti doar sa-l înconjori de multe boluri de semințe si 14 beri pe care sa le ai tot timpul pregătite, in caz de goluri. Berea e aliment, pana la urma. Nu zic ei asta ca sa se simtă mai putin alcoolici? :)

Scurt ghid pentru a intelege barbatii / www.irkitated.com

4. Dar daca-l vezi ca sta tăcut de 4 ore la calculator, uitându-se la filme sau jucându-se, stai linistita, e alarma falsa. Nu e deloc suparat. Mai nou asa fac toti. Nu te-apuca sa faci tocăniță de nebună. Nici n-o s-o observe. O sa mănânce la un moment dat din ea, dar numai dupa ce termina sezonul 4 din Game of Thrones. And this is not a game, I’m serious.

Scurt ghid pentru a intelege barbatii / www.pexels.com

Așa ca va urez mult spor la inteles bărbații. Nu-i complicat.  La ei e simplu. Chiar suntem norocoase. :)

What's Hot
Ce au pus vedetele sub perna in noaptea de Boboteaza

Ce au pus vedetele sub perna in noaptea de Boboteaza

Traditia spune ca in Ajun de Boboteaza fetele nemaritate isi pun busuioc sub perna pentru a-si visa ursitii, iar pentru asta îşi leagă pe inelar un fir roşu de mătase şi o rămurică de busuioc, pe care o pun sub pernă. Ce credeti ca au visat vedetele? :))

Dragoste
Femeia la volan, pe timp de iarna

Femeia la volan, pe timp de iarna

Daca vara, atunci cand conducem, cea mai mare grija este sa purtam parfumul potrivit cu temperatura pe care o reglam in masina, pe timp de iarna lucrurile se complica.

Dragoste

Galerie Articole