Scurt ghid pentru a intelege barbatii
Sursa:www.pexels.ro, www.irkitated.com

Scurt ghid pentru a intelege barbatii

Gabi
Dragoste

Stiu ca de obicei problema se pune invers. “Femeile sunt de neînțeles, ființe complicate, imprevizibile si chiar periculoase.” Asa este. Dar rostul vostru, al bărbaților, nu e sa ne înțelegeți. E mult mai simplu. Voi trebuie doar sa ne iubiți pentru ca suntem mai frumoase. :) În ceea ce privește partea masculină treaba e mult mai simplă. Barbatii n-au nevoie de multe lucruri ca sa fie fericiti. Sex si mâncare. Atat? Atat.

1. Daca-l vezi ca face crize de gelozie ca iesi cu fetele in oraș, atunci cand te intorci acasa este esențial sa-i pui rapid in farfurie o ciorba sa mănânce. Aia preferata. Daca nu merge, îți dai rochia jos ca sa treacă la felul următor.

Scurt ghid pentru a intelege barbatii / www.pexels.com

2. Daca il vezi ca e abătut pentru ca nu poate sa-ti ofere excursia ta de vis decat daca plătești tu restul de 80%, nu-i bai. Lasa-l sa-ti demonstreze in pat ca totusi el e barbatul. Minte-l frumos ca astea sunt tărâmurile de vis pe care vrei de fapt sa ajungi, nu in Thailanda. Daca nu merge nici asa, da-i un hamburger si gata.

Scurt ghid pentru a intelege barbatii / www.pexels.com

3. Următoarea e o situație mai sensibilă. Necesita mult tact. Daca il vezi ca se agita suparat in timp ce pierde echipa lui la fotbal... n-ai nicio șansa sa-l împaci cu sex. Poti doar sa-l înconjori de multe boluri de semințe si 14 beri pe care sa le ai tot timpul pregătite, in caz de goluri. Berea e aliment, pana la urma. Nu zic ei asta ca sa se simtă mai putin alcoolici? :)

Scurt ghid pentru a intelege barbatii / www.irkitated.com

4. Dar daca-l vezi ca sta tăcut de 4 ore la calculator, uitându-se la filme sau jucându-se, stai linistita, e alarma falsa. Nu e deloc suparat. Mai nou asa fac toti. Nu te-apuca sa faci tocăniță de nebună. Nici n-o s-o observe. O sa mănânce la un moment dat din ea, dar numai dupa ce termina sezonul 4 din Game of Thrones. And this is not a game, I’m serious.

Scurt ghid pentru a intelege barbatii / www.pexels.com

Așa ca va urez mult spor la inteles bărbații. Nu-i complicat.  La ei e simplu. Chiar suntem norocoase. :)

What's Hot

Galerie Articole