Se mai scrie un divort la Hollywood!

Se mai scrie un divort la Hollywood!

simona
Timp liber

Simpaticul actor de comedie, Ben Stiller, se desparte de sotia dupa 17 ani de casnicie. Casatorit din 2000 cu actrita Christine Taylor care i-a fost partenera in mai multe comedii, Ben Stiller si aceasta au anuntat ca ca divorteaza, dar ca vor ramane mereu atasati unul de celalalt, mai ales ca au impreuna doi copii. Fostul cuplu a rugat presa sa le acorde intimitate si sa nu se astepte de la nimic scandalos. "Cu nemasurata dragoste si respect unul fata de celalalt, dupa 17 ani de convietuire, am decis sa ne separam. Prioritatea noastra este sa ne crestem copiii impreuna ca parinti devotati si prieteni foarte buni. Rugam calduros ca media sa ne respecte intimitatea, de aceasta data". A fost singura declaratie a celor doi  si sunt sigura ca nu vom mai auzi alta!

Ben Stiller si familia - sursa metro

Ben si Christine au trait o frumoasa poveste de dragoste care a luat sfarsit pe neasteptate. Cei doi au facut legamantul intr-o ceremonie restransa in Hawai si de atunci si-au impartit nu numai viata privata cat si cea de pe ecrane. Au jucat impreuna in nenumarate ocazii printre care si in "Zoolander", "Tropic Thunder" si "Arrested Development". Ben a marturisit ca dragostea dintre ei a venit pe neasteptate si daca totul a inceput ca o prietenie stransa, aceasta s-a transformat in scurt timp intr-o dragoste profunda. Stiller a facut cererea de casatori in timp ce filma pentru "Meet the parents" si a declarat ca inainte de a face propunerea, a cerut acordul viitorului socru.

Ben Stiller si sotia - sursa eonline

Cat despre secretul fericirii celor doi, Christine a spus ca este ... rasul. "Trebuie sa recunosc ca simtul umorului este cel mai important." a spus actrita intr-un interviu in care mai povestea ca munca alaturi de sotul sau este "the best" si asta pentru ca sotul sau este absolut minunat. Din pacate ... cei doi s-au oprit din ras!

What's Hot

Galerie Articole