Selena Gomez din nou pe scena!

Selena Gomez din nou pe scena!

simona
Timp liber

Selena Gomez a surprins audienta si jurnalistii cu aparitia sa la American Music Awards de noaptea trecuta. Dupa o absenta de un an, Selena se-ntoarce in lumea muzicala  mai frumoasa si increzatoare ca niciodata.

Selena Gomez - sursa eonline

Tanara actrita si cantareata a renuntat la stralucirea scenei in vara, la un an dupa ce a aflat ca sufera de Lupus, o boala cu efecte diferite asupra psihicului. Starile de anxietate, depresie sau atacuri de panica ale frumoasei artiste de care s-a vorbit in ultima vreme erau doar rezultate ale acestei afectiuni. Selena a luat o pauza pentru a se ocupa de starea sa de sanatate si a se bucura de confortul unei perioade linistite alaturi de cei dragi.

Inca din octombrie se zvonea ca Selena a apelat la tratamente si nu peste mult timp s-ar putea intoarce pe scena. Ieri seara, aparitia sa a fost una pur si simplu stralucitoare! Selena Gomez in varsta de 24 de ani, a purtat o rochie rosie Prada aleasa de stilista Kate Young, cu un machiaj si o coafura naturale, aratand senzational.

Selena Gomez la AMA 2016 - sursa tvline

Pe pagina ei de socializare si la acceptarea premiului de "Artista pop/rock favorita", Selena le-a multumit fanilor si tuturor celor care au sustinut-o si i-au inteles situatia.

 

What's Hot

Galerie Articole