Selena Gomez se iubeste cu The Weeknd

Selena Gomez se iubeste cu The Weeknd

Alexandra Gherase
News

Selena Gomez (24 de ani)! Numele ei il stiti cu siguranta, iar daca nu, ati auzit macar o data de ea. Nascuta cu o stea in frunte si dorita de aproape toti barbatii de pe planeta. Bine, bine... doar a fost iubita lui Justin Bieber! 

Selena si Justin - www.abcnews.com

Si-a inceput cariera cand era doar un copil cand a facut parte din disributia unui serial de pe Disney Channel, iar ulterior cand a inceput sa creasca si-a dat seama ca isi doreste o cariera de cantareata. Aveti mai jos un video cu Selena cand a dat proba ca sa intre in distributia serialului de la Disney.

Insa nu despre asta vreau sa va vorbesc! De cateva zile circula niste zvonuri si poze pe internet cum ca si-ar fi gasit marea iubire. Si bineinteles, nu putea fi un baiat de rand care sta pe bulevardul Pantelimon. 

Este cineva bine cotat prin tara tuturor posibilitatilor. Este nimeni altul decat The Weeknd pe numele real Abel Makkonen Tesfaye (26 de ani). 

The Weeknd - www.playbuzz.com

Despre el, numai cuvinte de bine. Este un cantaret si producator canadian, care in urma cu ceva ani era un anonim care isi urca productiile pe Youtube. Traiasca Youtube-ul pentru ca acolo a fost descoperit. In urma milioanelor de vizualizari la piesele sale, a devenit cunoscut in toata lumea si a urcat pe scara ierarhica a muzicienilor, in prezent situandu-se in topul celor mai ascultati si apreciati.

Cumva povestea asta imi suna cunoscuta. Hmm… Cantaret canadian (vezi Justin Bieber), celebritate prin intermediul Youtube-ului (vezi Justin Bieber), topul celor mai apreciati canareti (vezi Justin Bieber). Totul este cusut cu ata alba!

The Weeknd si Justin Bieber - www.atodomomento.com

In fine, Selena si Abel formeaza un cuplu, iar asta se vede clar din pozele atasate. Cei doi au fost imortalizati acum cateva zile in fata restaurantului Giorgio Baldi din Los Angeles. Erau foarte fericiti, iar Selena era de-a dreptul infasurata de Abel (vezi foto).

www.media.tumblr.com

www.i.ytimg.com

Cert este ca ultima ei relatie serioasa cu Justin Bieber s-a terminat acum 3 ani. De atunci Selena a mai fost implicata in “scandaluri” romantice de catre presa de peste ocean. S-a zvonit ca a avut “incercari de relatii” cu Orlando Bloom, Zayn sau Charlie Puth. 

Selena si Orlando Bloom - www.eonline.com
Selena si Zayn - www.hollywoodtake.com
Selena si Charlie Puth - www.axs.com

Insa tornada Justin Bieber si-a lasat amprenta foarte adanc in viata cantaretei care a suferit mult. In vara anului 2016, aceasta si-a intrerupt turneul mondial si a iesit din lumina reflectoarelor, fiind diagnosticata cu lupus.

Ultima relatie a lui Abel a fost cu modelul Bella Hadid si s-a terminat in luna noiembrie a anului trecut. 

The Weeknd si Bella Hadid - www.intouchweekly.com

Hmm.. urmeaza furtuna. Selena si Bella au acelasi grup de prieteni, de aceea gurile rele deja au inceput sa stigmatizeze relatia dintre ele.

Bella si Selena - www.i1wp.com

Dar asta este lumea Hollywood-ului. Nicaieri in alta parte relatiile interumane nu au fost mai diversificate. X se iubeste cu Y, se casatoreste cu Z, ca intr-un final Z sa se desparta de X ca sa se casatoreasca cu W, fostul iubit al lui Y.

Justin nu priveste cu ochi buni aceasta noua relatie, spunand ca Selena doreste doar sa atinteasca bliturile si camerele de vedere asupra ei pentru revenirea ei pe scena mondiala.

www.youtube.com

Voi ce parere aveti? 

Kisses, love and hugs!

What's Hot

Galerie Articole