Sezonul celulitei Kardashian!

Sezonul celulitei Kardashian!

simona
Timp liber

Blac Chyna, una dintre divele clanului Kardashian, a fost "prinsa" in fotografii de catre paparazzi pe un iaht in Miami. Nimic neobisnuit in lumea vedetelor, dar cand te imbraci neadecvat statutului de "fata Kardashian", atunci trebuie sa te astepti sa tulburi serios presa internationala. Mai zilele trecute erau publicate niste fotografii cu invazia de celulita de pe dosul divei Kim Kardashian care are un show de televiziune in care invata femeile cum sa fie frumoase si slabe. Pai, exemplul unde e? Cum ma poti sfatui pe mine cand tu arati asa, cu o explozie de grasime pe fese!

Chyna pe yacht, Miami - sursa radaronline

La Chyna nu stim inca de la ce i se trage: ori e surplus de kilorgrame ori implantul a luat-o alte directii. S-a straduit ea, Chyna, sa se integreze si sa semene cu cumnatele ei, dar cu un asemenea popou ... nu o sa fie niciodata o Kardashian! Unul dintre medicii plasticieni de pe la ei, d-acolo, a declarat ca dosul Chyna-ei arat in halul acesta din cauza implantului care a fost plasat deasupra muschilor, s-au rotat si nu sunt in pozitia dorita. 

Modelul Chyna pe yaht - sursa radaronline

Sper ca Rob Kardashian nu sufera prea tare dupa formele Chyna-ei dupa ce s-au despartit. Acestia au o fetita impreuna si impart custodia. Dupa nasterea lui Dream, Chyna a luptat cu kilogramele si ... in mare parte a reusit. Desi este un model cunoscut, fosta Kardashian nu prea mai pare in forma. As putea spune ca e ... diforma! 

What's Hot

Galerie Articole