"Sfantul" si-a incheiat ultima misiune!

"Sfantul" si-a incheiat ultima misiune!

simona
Timp liber

Acum doua zile, cel care a fost James Bond pentru multi ani a terminat ultima misiune. Sir Roger Moore a parasit scena vietii dupa "o scurta, dar eroica lupta cu cancerul". Actorul de 89 de ani a fost un simbol al filmelor de actiune din anii 60-70, emblematice fiind tinuta sa sofisticata, ochii de un albastru de otel si zambetul abordat in seria de succes :Sfantul" si celebrul agent 007. Dupa o cariera de aproape 70 de ani, lumea artistica deplange disparitia marelui actor care, cu ceva ani in urma radea cu ironie de succesul pe care l-a avut in cariera sa fara sa "joace" prea mult: "Am facut 4 filme cu MGM in care nu mi-am miscat fata deloc. Am facut seria "Sfantul" fara sa-mi zica nimeni ce sa fac. Am avut doar 3 expresii: ridicarea sprancenei drepte, a celei stangi si apoi, amandoua deodata!"

Sir Roger Moore si Lady Kristina - sursa dailymirror

Nu multi stiu ca Sir Roger Moore a fost un om plin de compasiune si iubire, a fost Ambasador UNICEF si un vehement avocat al drepturilor copiilor. Intr-unul dintre discursurile sale, Sir Roger Moore a declarat cu convinger si pasiune ca depinde numai de noi sa le asiguram copiilor un viitor linistit. Impreuna cu sotia sa, Lady Kristina, au muncit din greu pentru acest ideal. A fost un "Sfant" nu numai pe ecrane ci si in viata de zi cu zi, printre multe alte acte de caritate a sustinut si adoptia si protejarea animalelor, fiind cel care a somat Garda Regala sa inlocuiasca faimoasele caciuli din blana de urs cu unele din blana sintetica! 

Sir Roger Moore si Joan Collins - sursa dailymailuk

Multi prieteni, colegi si fani si-au exprimat regretul si durerea pe retelele de socializare. Printre acestia s-au numarat actrita Joan Collins, o buna si apropiata prietena a Sfantului care a amintit de "bunatatea, caldura si tinuta sa de gentlemen";

Sir Roger Moore in 007 - sursa dailymailuk

Russell Crowe desi l-a intalnit doar o data, a scris cu admiratie "L-am iubit";  

Sir Roger Moore Ambasador UNICEF - sursa digitalspy

colega sa de la UNICEF, actrita Mia Farrow , a scris ca "putini sunt atat de buni si darnici cum a fost Roger Moore.";

Poster 007 - sursa 007collector

formatia Duran Duran care a produs melodia din James Bond, "A view to a kill", i-a adus omagiu celui mai autentic 007! 

Sir Roger Moore - sursa daiymailuk

 Adio, Mister Bond, iti spun si eu!

What's Hot

Galerie Articole