Sfarsitul lumii in 2017 - noi preziceri apocaliptice

Sfarsitul lumii in 2017 - noi preziceri apocaliptice

Alexandra Gherase
News

Hello dragii mei! Asa cum ne-am obisnuit, la fiecare inceput de an se anunta Apocalipsa. Fiecare an este ultimul din trainicia noastra pe acest pamant. Pentru unii se adevereste (in special pentru cei trecuti de 90 de ani), insa pentru altii este aceeasi teorie cu care ne-am obisnuit si care trece aproape neobservata.

Si acum fie vorba intre noi, in cazul in care maine se indreapta spre Planeta Pamant vreun meteorit de dimensiuni triple decat aceasta, nu o sa mai credem o iota. 

www.weareallgoingtodie.wikia.com

O sa scriem bancuri pe tema asta, tweeturi, o sa facem snapchaturi razand, si nu o sa stim ce ne-a lovit. De fapt nici nu o sa ne mai intereseze dupa aceea, pentru ca ghiciti ce: NU O SA MAI EXISTAM. 

Iata ca si anul acesta conspiratiile nu ne-au dezamagit, ba chiar ne-au oferit doua variante de Apocalipsa. Oare putem sa ne alegem?

Prima ar fi legata de eclipsa totala de soare din data de 21.08.2017. Denumita si apocalipsa solara, aceasta va fi vizibila in 12 state americane, precum si partial in Anglia si Spania. 

www.farmersalmanac.com

Sustinatorul vehement al acestei teorii este Michael Parker, evangelist si profesor al profetiilor biblice. 

Michael Parker

Acesta sustine ca teoria lui este bazata pe Apocalipsa lui Ioan. Parker si acolitii sai reinterpreteaza anumite pasaje spunand ca este vorba de o femeie acoperita de soare care are luna la picioare. Predictiile crestinilor extremisti sunt sustinute si de Judah Ben Samuel (mistic evreu german) care afirma ca 2017 este anul Apocalipsei. Aceasta data a eclipsei solare coincide cu sarbatorirea a 70 de ani de la nasterea statului Israel. Un grup crestin care detine site-ul Unsealed a asociat asta cu sfarsitul lumii, afirmand ca implinirea unei “generatii biblice” de 70 de ani pentru Israel are un impact major asupra umanitatii.

Cea de-a doua data prezisa pentru sfarsitul lumii este 05.10.2017. Cercetatorul si expertul in spatiu David Meade, care urmeaza religia crestina, a afirmat ca in aceasta data Planeta X (cunoscuta si ca Planeta Nibiru) va intra in coliziune cu Terra spulberand totul. 

www.pinterest.com

Existenta acestei planete este ipotetica deoarece sondele spatiale Pioneer 10, Pioneer 11, Voyager 1 si Voyager 2 nu au putut demonstra existenta ei. A fost creat si un telescop special de mari dimensiuni amplasat pe varful unui munte din Chile pentru a o gasi, si nimic. In schimb cercetatorii au observat o serie de fenomene ciudate care ar putea explica prezenta unei planete necunoscute la marginea sistemului nostru solar. Astronomul de la Universitatea Penn State, Kevin Luhman, a declarat ca “exista un volum foarte mare de spatiu in sistemul nostru solar si de aceea nu stim aproape nimic legat de ce s-ar putea ascunde acolo”.

David Meade - www.planetxnews.com

Totusi cercetatorul David Meade afirma ca “dovezile care sprijinesc aceasta teorie sunt coplesitoare”.

www.youtube.com

El spune ca Nibiru este foarte greu de detectat din cauza unghiului in care se pozitioneaza in drumul ei spre Planeta Pamant si sustine ca unele activitati din anul 2016, cum ar fi cutremurele din Noua Zeelanda, Chile si Japonia, sunt cauzate de apropierea acestei Planete.

Harta seismelor in Japonia - www.mpainesyd.com

De asemenea ne avertizeaza ca elitele lumii au fost anuntate despre acest lucru si ca deja au inceput construirea unor buncare.

www.thedcgazette.com

Acum in alta ordine de idei, daca se vor adeveri prezicerile domnului Meade, cu buncar si fara buncar tot aia e. Daca e sa se distruga intreaga planeta nu mai conteaza ca esti la Mall sau ascuns intr-o cutie de conserva.

Acestea fiind spuse, astept si parerile voastre. Voi ce credeti? Va fi sau nu va fi? :))))

Kisses, love and hugs! 

What's Hot

Galerie Articole