Shia LaBeouf  din nou arestat!

Shia LaBeouf din nou arestat!

simona
Timp liber

Azi aveam de ales sa scriu despre un “good guy” (baiat bun) si unul “bad” (rau).  Evident, l-am ales pe cel nabadaios ca despre astia buni ... ce sa scrii? Cat sunt ei de minunati si ca nu-i gasesti pe nicaieri si te enervezi ca oricum l-a luat una si nu poate fi al tau. Si pana la urma ajungi sa te intrebi, vorba cantecului: “ce are ea si nu am eu”?! Asa ca ...

Shia arestat pentru protest - sursa tmz
Revenind la stire, trebuie sa-ti spun ca unul dintre actorii tineri talentati si promitatori, Shia LaBeouf, a fost din nou arestat. De data aceasta din fata Muzeului pentru imagini in miscare din Queens. Politistii din New York l-au incatusat pentru protest violent impotriva unui barbat care ar fi declarat ca “Hitler nu a facut nimic rau!”. Shia impreuna cu alti tineri isi manifestau dezaprobarea fata de noul presedinte Donald Trump, in cadrul unui proiect care se va desfasura pe perioada mandatului presedintelui american.

Shia si proiectul sau - sursa tmz

Acesta a montat o camera in fata careia oricine se poate opri sa-si spuna parerea si, pe zidul muzeului a scris “He will not divide us” (El nu ne va dezbina). Martorii spun ca Shia a fost provocat de nazistii care au sarit la protestari si in final, doar actorul a fost cel arestat iar agitatorii au ramas liberi. Tot incidentul a fost inregistrat si transmis stream.

 Actorul de 30 de ani, nu este la prima sa abatere si, din pacate, dupa o accesiune fulminanta la o varsta mult prea mica, declinul nu a intarziat sa apara. Ca multi alti copii geniali din lumea filmului (Amanda Bynes, Culkin Macaulay, Lindsay Lohan) care au devenit celebri si bogati intr-un timp mult prea scurt, nu au facut fata succesului si din cauza consumului excesiv de alcool, medicamente si droguri, si-au incheiat carierele mult prea devreme.

Shia LaBeouf protestatar - sursa hotnewshiphop

Shia si-a inceput cariera de actor jucand in serialul Disney, Even Stevens si facand stand up comedy. A devenit cunoscut odata cu mini seria Transformers si apoi cu rolul fiului lui Indiana Jones. Actorul a mai fost arestat de 3 ori de cand este celebru, dar “activitatea” sa de “infractor” a inceput de copil, declarand ca prima data a fost prins furand o pereche de Nike!

Shia arestat in 2015 in Texas

 Comportamentul sau arogant si bataios i-a adus mai multe acuzatii de agresiune, inclusiv asupra iubitei sale. Si acum ... din nou, doar ca, de data aceasta, trebuie sa recunosc ca a avut dreptate sa fie deranjat de remarcile naziste ale acuzatorului, tinand cont ca la origine, LaBeouf este dupa mama evreu Ashkenazie si francez Cajun dupa tata. Asa cum a declarat intr-un interviu, Shia inseamna “Roaga-te lui Dumnezeu” in ebraica si LaBeouf inseamna “bou” in franceza, adica: “Roaga-te lui Dumnezeu pentru bou”.

In ciuda temperamentului sau, Shia este indragit de multi colegi de breasla si preocuparile sale,atunci cand nu sare la bataie, sunt printre cele mai placute si culte: face filme independente, canta la tobe si este pasionat de muzica , mai ales ca a terminat prestigioasa Academie de Muzica Hamilton din Los Angeles. Numele sau se pronunta “hiya labuff” si nu “shia lebof”! Sper ca Donald Trump sa-i pronunte bine numele cand il va intalni!

 

What's Hot

Galerie Articole