Si Chris Pratt va primi azi o stea pe Walk of Fame!

Si Chris Pratt va primi azi o stea pe Walk of Fame!

simona
Timp liber

Steaua lui Chris Pratt - sursa dailymailuk

Pe 5 mai se lanseaza cel mai nou film cu Chris Pratt, "Gardienii Galaxiei 2" si, pentru succesul rapid din ultimii trei ani al actorului, dar si pentru promovarea super-productiei, acesta va primi vineri la ora 11.00 , o frumoasa si stralucitoare stea. Astfel, la doua zile dupa Gary Sinise despre care am scris, Chris Pratt devine cea de-a 2607-a persoana onorata cu o amprenta pe Walk of Fame. 

Chris Pratt in "Jurassic World" - sursa pintrest

Christopher Michael Pratt, la 38 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti si frumosi actori din lume. Cariera sa artistica a luat avant in 2014 odata cu rolul lui Star-Lord din "Gardienii Galaxiei", film cu incasari de peste 770 de milioane de dolari, fiind pe locul trei la incasari in acel an. Imediat in urmatorul an, Chris Pratt a fost distribuit in "Jurassic World" care a devenit cea de-a patra productie cu cele mai mari incasari din lume, dupa "Titanic", "Avatar" si "Star Wars : The Force Awaken". Din acel moment, drumul lui Pratt a fost pavat numai cu blockbuster-e si dupa inca doua pelicule, "The Magnificient Seven" si "Passengers", iata-l primind o stea, pentru care altii au asteptat o viata. 

Chris Pratt si sotia, Anna Faris - sursa rumorfix

Pratt este casatorit  cu actrita de comedie Anna Faris care va lua cuvantul la ceremonie, eveniment ce va fi transmis livestreamed pe walkoffame.com la ora 11.30 AM ora Hollywood-ului. Inainte de a fi descoperit in Hawaii unde lucra intr-un restaurant, Chris Pratt a fost homeless si a trait din ce a putut, locuind intr-o dubita. Recunoaste ca la inceput, pentru a avea bani, a lucrat pentru o scurta perioada ca stripper. In prezent, actorul pasionat de pescuit si vanatoare, mai are doua productii in derulare, "Avangers: Infinity war" si "Untitled Jurassic World Sequel" 

What's Hot

Galerie Articole