Si printii au momentele lor penibile!

Si printii au momentele lor penibile!

simona
Timp liber

Daca credeai ca numai oamenii obisnuiti au parte de ciudatenii in viata, iata ca te inseli. Printul Harry este intr-o vizita de doua saptamani cu bunica sa de 90 de ani, Regina Elisabeta a II-a, in Caraibe si a avut parte si de evenimente neplacute care l-au pus in situatii penibele.

1. De cum a pus piciorul sau de printisor in Guiana, Harry a fost “lovit” de primul semn: steagul Regal atasat de masina oficiala care rula pe sosea, un Range Rover, a fost luat de vant si aruncat in mijlocul drumului. Ooops! Noroc ca un domn din delegatia a reparat situatia si a alergat dupa steag ... pana l-a prins! Patriotismul inainte de toate! Traiasca Regina!

Eu una, as fi facut cale intoarsa dupa acest incident care mi-ar fi transmis ceva, dar nu si tanarul print britanic. Nu, el s-a tinut de program ca altfel se supara buni si nu vrei sa faci asta cand buni e unul dintre cei mai puternici oameni de pe planeta!

Harry si Meghan- sursa dailyexpress

2. Asa ca, la urmatoarea receptie din Antigua, cu zambetul pe buze, favoritul casei regale britanice a luat-o din plin. Prim ministrul tarilor Antigua si Barbuda, Gaston Browne i-a urat tanarului print de 32 de ani sa aleaga ca destinatie pentru luna de miere, unul din frumoasele domenii caraibiene. Prim ministrul nu s-a oprit aici si a mentionat ca are “informatii” si in familia regala va fi o noua printesa: actrita Meghan Markle. Hahaha! Eu zic sa nu dezamagesti coloniile britanice, draga Harry ,si sa-ti asumi o nunta, repede! Uita-te la Harry cum a ramas la aflarea vestii! 

Printul Harry in Antigua-sursa natif

3. In Saint Vincent, au fost si mai multe belele. Printul a ajuns inainte fregatei pe care trebuia sa o viziteze asa ca a plecat catre urmatoarea intalnire. Dar nici aici nu a fost lipsit de momente penibile. In discursul oficial in cinstea printului, acesta a remarcat o clipa de tacere in care invitatii inchinau in memoria lui Fidel Castro care a fost “unul dintre prietenii” insulei. Wow, nu prea le au cu diplomatia astia din Caraibe, de la soare si apa calda li se trage!

Harry in Grenada - sursa eonline

4. Eu il admir pe micul print care nu s-a pierdut cu firea si nu s-a abatut de la program. A riscat chiar si un torticolis atunci cand pe plaja din Grenada a stat la taclale cu niste acrobati pe papainoage. Din respect pentru invitat, ori urca Harry pe bete ori coborau saltimbacii de la inaltime. Se pare ca nimeni nu a avut vreo idee si printul si-a sucit gatul cat a putut pentru a dialoga cu bastinasii. Bravo, Harry! Nimic nu te doboara si esti unul dintre urmasii demni la corona britanica!

Sa stii ca mai am intamplari ciudate de la vizita lui Harry , dar revin si maine cu un nou episod!

 

 

What's Hot

Galerie Articole