Si scandalul continua!

Si scandalul continua!

simona
Timp liber

Scandalul dintre Johnny Depp si Amber Heard nu s-a terminat. Dupa despartirea tumultoasa din luna mai a acestui an si dupa acordul acceptat de cei doi din august, am crezut ca restul va decurge civilizat. Ba, bine ca nu! Cred ca rolurile lor din filme se transpun si in viata lor reala si le traiesc pe amandoua, la fel de fantezist si teatral. Nu mai intru in amanunte, am mai vorbit despre Amber Heard si labilitatea ei psihica atat de asemanatoare cu cea a Angelinei Jolie (droguri, betii, orgii si tentative de suicid), acum este vorba de un alt conflict. Daca in august cei doi soti au decis sa incheie divortul si Amber sa primeasca 7 milioane de dolari, suma pe care aceasta a declarat ulterior ca o va dona in totalitate, azi, Johnny s-a razgandit si nu mai vrea sa dea banii!

Amber Heard - sursa iconichypster

Surse din anturajul actorului de 52 de ani spun ca acesta a fost deranjat de noile declaratii ale fostei sale sotii care in ultimele saptamani a tot aparut la televiziuni si in presa cu campanii de sustinere impotriva violentei femeilor. Ca o actrita “desavarsita” ce este, Heard a impresionat vorbind despre dramele prin care trece o femeie agresata de barbatul sau, la un moment dat, chiar reusind sa verse niste lacrimi!

Amber Heard lovita - sursa taringa

Revoltata de schimbarea decizie lui Depp, Hear a iesit din nou pe scena sa-l acuze pe Piratul din Caraibe ca a incalcat contractul agreat de ambele parti cu cateva luni in urma. In replica, avocatii lui Depp au adus dovezi ca si parata, la randul ei, nu a respectat Contractul de Confidentialitate si a facut public faptul ca banii obtinuti din divort vor fi donati in totalitate, punand-o astfel intr-o lumina favorabila pe Amber si demonstrand ca de fapt este o victima si nu are nevoie de bani. Serios?! Pai, daca era asa buna suflet, putea face aceasta donatie si din banii proprii, nu din ai sotului, nu crezi?!

Oricum, prevad ca o sa se tot certe cu... uite banii, nu sunt banii! Si cand or sa fie bani, sigur va gasi altceva aceasta actrita obscura care, pana sa devina iubita lui Depp, era o necunoscuta! 

What's Hot

Galerie Articole