Sigala-Easy Love

Sigala-Easy Love

Serban Huidu
Muzica

Sigala este un dj britanic pe numele real Bruce Fielder nascut in 1992 in Norwich. Mi se pare cel mai talentat din generatia sa la rearanjat piese vechi si totodata initiatorul unui curent ce este mai putin agresiv insa plin de vitalitate in ceea ce priveste produsul final. Melodia pe care v-o prezint astazi este primul sau single care, pe langa forma noua la unei piese clasice cu Michael Jackson copil alaturi de fratii sai, are meritul de a fi descoperit doi dansatori de exceptie. Cei doi copii sunt canadieni din Vancuver iar aparitia in clipul lui Sigala le-a adus gloria internationala. Sincer, cred ca le ies sincroanele pentru ca nu se gandesc cand danseaza ci fac asta  ca le vine natural, Pentru gasca 15cm.ro Sigala-Easy Love:

 

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole