Sigala-Easy Love

Sigala-Easy Love

Serban Huidu
Muzica

Sigala este un dj britanic pe numele real Bruce Fielder nascut in 1992 in Norwich. Mi se pare cel mai talentat din generatia sa la rearanjat piese vechi si totodata initiatorul unui curent ce este mai putin agresiv insa plin de vitalitate in ceea ce priveste produsul final. Melodia pe care v-o prezint astazi este primul sau single care, pe langa forma noua la unei piese clasice cu Michael Jackson copil alaturi de fratii sai, are meritul de a fi descoperit doi dansatori de exceptie. Cei doi copii sunt canadieni din Vancuver iar aparitia in clipul lui Sigala le-a adus gloria internationala. Sincer, cred ca le ies sincroanele pentru ca nu se gandesc cand danseaza ci fac asta  ca le vine natural, Pentru gasca 15cm.ro Sigala-Easy Love:

 

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole