Sofia Vergara acuzata de "hartuire"!

Sofia Vergara acuzata de "hartuire"!

simona
Timp liber

Cand am zis ca la Hollywood lumea e mai nebuna ca in alte colturi ale lumii, am avut dreptate. Vedete;e nu numai ca se lupta pentru custodiile copiilor sau averile fabuloase, unii au ajuns sa se bata pentru embrioni! Da, nu-i o gluma. Frumoasa actrita, Sofia Vergara, este in scandal de 3 ani cu fostul sau logodnica cu care si-ar fi dorit o familie. Ca s-au despartit, e una, dar fostul iubit s-a apucat sa o acuze pe Vergara, de hartuire. Ce tare! Ce barbat nu si-ar dori sa fie hartuit de o splendoare de femeie ca Sofia Vergara?!  

Sofia Vergara cu fostul logodnic Nick Loeb - sursa irishmirror

Columbianca de 44 de ani a avut o relatie de 4 ani cu Nick Loeb, nepotul proprietaruluiStudio-urilor Universal ceea ce i-a permis sa se joace un pic de-a actorul si producatorul de film, dar nu dupa mult timp s-a apucat de ceea ce stia mai bine, afaceri si politica, iar acum, cei doi se cearta in instanta pentru doi embrioni inghetati. Exact. Mai mult de atat, Loeb a declarat ca este atat de atasat de embrionii sai congelati incat le-a gasit si o mama surogat care sa-i poarte si sa-i nasca si, ca totul sa fie o tampenie pana la capat, le-a dat si nume: Emma si Isabella. O lume nebuna, nebuna.!

Sofia Vergara si sotul Joe Manganiello - sursa aceshowbiz

Avocatul Sofiei Vergara a declarat in instanta ca aceasta detine un contract prin care niniunul dintre parteneri nu poate folosi embrionii fara acordul in scris al celuilalt, dar fostul partener neaga existenta actului. Intre timp, nefericitul afacerist o acuza pe actrita de "hartuire" psihica si morala, iar aceasta si-a gasit fericirea in casnicia cu actorul Joe Mangianello. Bucuria ei este si mai mare cu cat va avea inca un copil cu al doilea sot. Actrita mai are un baiat, Manolo, don prima casatorie cu Joe Gonzalez.

Sofia Vergara pe vremea cand era model in Columbia - sursa pintrest

Sofia Vergara provine dintr-o familie bogata columbiana care a studiat la scoli private si facultatea de Stomatologie, dar imediat ce a fost descoperita de un fotograf pe plaja, a renuntat la tot si a inceput o cariera de modeling. A avut numeroase job-uri in domeniu pana a ajuns in America unde a devenit gazda unui show in spaniola, "Fuera de serie", iar cariera sa a luat avant odata cu rolul sau din seria "O familie moderna" inceput in 2009. Vergara are un simt al umorului extraordinar, este plina de viata si accentul puternic columbian si bustul foarte generos sunt elemente care au facut-o celebra.

What's Hot

Galerie Articole