Surorile Jenner in competitie

Surorile Jenner in competitie

simona
Timp liber

 Surorile Jenner sunt in mare competitie. Ma rog, nu-I nimic neobisnuit ca surorile mai mici sa le copieze pe cele mari. Doar ca in cazul celor doua vedete de televiziune si creatoare de moda si modele, Kendall si Kyle Jenner e tocmai invers! Kendall care-I mai mare nu stie cum sa faca sa arate ca surioara sa Kyle. Presa nu le-a iertat, ba mai mult, a numarat de cate ori Kendall a incercat sa o imite pe sora sa sis a arate eventual mai bine: de 9 ori!

Una dintre cele mai discutate momente si evidente transformari ale surorii mai … in etate, este schimbarea peste noapte a buzelor. Brusc, buzele lui Kendall au devenit voluptoase asa cum in 2015 I se intamplase si surorii sale june care aproape jumatate de an nu a recunoscut ca si-ar fi facut ceva la ele. Kendall a fost chiar aroganta declarand ca “un model al frumusetii” ca ea nu are de ce sa recurga la modificari fizice si buzele ii sunt mai mari datorita machiajului facut de sora sa. Hahahah! Acum, ce stire “bomba” au reusit sa gaseasca gazetarii de la Hollywood, iti arat imediat!

spate de vedete

Ei, cu asa “dotari” … mai conteaza cine pe cine copiaza? Sau de ce ar copia? Eu zic ca surorile bune Jenner sunt “mortale” asa cum sunt. Kendall si Kyle sunt surori vitrege cu fetele Kardashian si au devenit cu adevarat celebre odata cu serialul reality de pe E!.

 

 

 

 

  

What's Hot

Galerie Articole