Surorile Kardashian in "lupta" pentru suprematia frumusetii!

Surorile Kardashian in "lupta" pentru suprematia frumusetii!

simona
Timp liber

Cand nu ai ce face sau nu ai probleme, iti faci! Clanul Kardashian socheaza mereu si daca este ceva pentru care sa le tinem minet, sunt poponetele! Da, sunt surorile cu cele mai apetisante dosuri si ele stiu asta! Daca este ceva sa pozeze zi de zi, acelea sunt partea dorsala, nu copiii, cum te-ai fi gandit! Asa cum nu exista zi fara aer, nici pentru Kardashian nu exista zi fara o imagine sau aparitie a funduletului. Al cui o fi el, da' sa fie. 

Kim Kardashian surprinzatoare in bikini - sursa hollywoodlife

Ei, dar daca presa te face cu ou si cu otet ca ai celulita, atunci trebuie sa demonstrezi ca nu-i asa. Banuiesc ca, Kim Kardashian detine un leac miraculos care face sa-ti dispara celulita peste noapte, altfel nu-mi explic cum a ajuns la asemenea perfectiune dorsala in doar cateva zile de la publicarea pozelor facute de paparazii in care popoul divei arata ... cu totul altfel. Aaaa, am aflat si ti-l impartasesc si tie: daca iei mai multe doze de "photoshop" poti fi o Kardashian. Sau chiar si Mickey Mouse!

Kourtney Kardashian in Mexic - sursa hollywoodlife

Discutiile dintre surorile Kardashian, fie ele vitrege sau de acelasi sange, se pornesc din orice, iar cand vine vorba de cine are "bikini"-ul mai grozav, atunci se dezlantuie tornadele. Sora mai mica, Kylie Jenner, si-a exprimat admiratia fata de formele voluptoase si perfecte ale surorii sale Kourtney, despre care, zice ea, nu credea ca-si va mai reveni la trup, dupa nastere. Acum, dupa ce a vazut pe retelele de socializare pozelele lui Kourtney, a fost cuprinsa de gelozie. Nu de alta, dar n-a ramas numai ea diva divelor, are concurenta veteranei.  Of, si cand te gandesti ca problemele noastre cotidiene sunt o nimica toata pe langa cele ale surorilor Kardashian!

What's Hot

Galerie Articole