Din tara judecatorilor cu Facebook: Te salutam Simona!

Din tara judecatorilor cu Facebook: Te salutam Simona!

News

"Simona Halep a suferit o eliminare surprinzatoare inca din primul tur al turneului  de Grand Slam al Australian Open."

Aceasta veste a provocat un val de indignare in randul "specialistilor" romani.

Atunci cand Simona Halep castiga, nu conteneam sa ne laudam. Era "a noastra", desi nu i-am cumparat noi nicio soseta. "Noi" castigam, desi n-am facut nici 5 minute de antrenament in locul ei. Asa cum a declarat, inceputurile Simonei au fost sustinute financiar de familie iar meritul sportiv ii apartine.

Romanul nostru, antrenat temeinic la dat flegme dupa cantitatea impresionanta de seminte scuipate, a inceput sa dea. Toti cei care, cu cateva competitii in urma, "invingeau", erau "campioni" etc acum fac concurs de dat in fata asta. Un baiat, intr-o romana aproximativa, ii declara pe facebook ca el are un an de tenis dar e convins ca ar bate-o. M-am uitat la numele lui si nu, n-am auzit de el. Un altul o face hoata ca a luat un milion. N-am prins-o pe asta. Un domn patriot o indeamna "lasate de tenis". In fine, banuiesc ca pana la ora asta stiti care e atitudinea generala. Hai sa o desfiintam pe Simona!

Uitam ca sute de copii s-au apucat de tenis datorita Simonei. Uitam de cate ori am zambit datorita ei. Uitam ca a crescut sub ochii nostri si ne-a bucurat desi nu ne datoreaza absolut nimic. N-am avut niciun merit la succesul ei.

Haideti sa facem cu totii un exercitiu: sa ne aducem aminte de momentul cand am avut un esec. Apoi sa ne amintim ce am simtit cand o parte din cei apropiati nu ne-a fost alaturi. Cand vecinii, colegii, prietenii, cunoscutii ne-au jignit si ne-au judecat aspru. Acum sa inmultim tot ce am simtit atunci cu 20 milioane, cati halepologi suntem. Cum e?

Eu sunt convinsa ca Simona o sa revina in top. Chiar daca decide sa ia o pauza, e numai problema ei, nu ne datoreaza nicio explicatie.  Si daca o sa decida sa se lase de tenis tot ii ramane palmaresul impresionant. 

Eu una pot spune ca acum o iubesc pe Simona Halep mai mult decat oricand. 

Simona, fruntea sus, genunchii tari! 

What's Hot

Galerie Articole