The Sound of Silence...

The Sound of Silence...

Serban Huidu
Muzica

Disturbed este o trupa rock infiintata in Chicago in 1994. Cum orice trupa ce se respecta are in componenta artisti mai mult sau mai putin intelesi, trupa a fuctionat perfect pana in 2011 dupa care au facut o pauza in 2015. Dupa pauza, lucruri bune s-au intamplat. De exemplu aceasta reinterpretare a celebrului cantec The Sound of Silence, cantat la mijlocul anilor 60 de Simon and Garfunkel.

David Draiman-www.tabletmag.com

In noua versiune, vocea vocalistului, David Draiman, face totul! Clipul pe care l-am pregatit e o interpretare live intr-o emisine de televiziune. Daca nu aveti rabdare, pierdeti. Finalul e apoteotic, cu tot cu pircingurile din barba. Pe barba lor, pentru gasca 15cm.ro, Disturbed....

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole