The Sound of Silence...

The Sound of Silence...

Serban Huidu
Muzica

Disturbed este o trupa rock infiintata in Chicago in 1994. Cum orice trupa ce se respecta are in componenta artisti mai mult sau mai putin intelesi, trupa a fuctionat perfect pana in 2011 dupa care au facut o pauza in 2015. Dupa pauza, lucruri bune s-au intamplat. De exemplu aceasta reinterpretare a celebrului cantec The Sound of Silence, cantat la mijlocul anilor 60 de Simon and Garfunkel.

David Draiman-www.tabletmag.com

In noua versiune, vocea vocalistului, David Draiman, face totul! Clipul pe care l-am pregatit e o interpretare live intr-o emisine de televiziune. Daca nu aveti rabdare, pierdeti. Finalul e apoteotic, cu tot cu pircingurile din barba. Pe barba lor, pentru gasca 15cm.ro, Disturbed....

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole