Timp liber

Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Daca tot traim in vremurile in care, cei de la NASA sunt mai simpatici si mai deschisi decat oricand, si raspunsul la orice intrebare e la un hashtag distanta, mi-as dori si eu, daca nu-i cu suparare, sa #askNASA niste chestii care ma framanta profund, de ieri incoace.

News

Galerie Articole

Nu mai fiți închipuiți!

Nu mai fiți închipuiți!

Traim intr-o lume in care imaginea, cea reala si cea virtuala, conteaza foarte mult. Si totusi, te iubesc cei care te cunosc. N-ar strica din cand in cand sa ne asumam ce ne place, indiferent de curentul de opinie dominant.

Timp liber
Cu ce e diferita ziua de 15 februarie de restul zilelor

Cu ce e diferita ziua de 15 februarie de restul zilelor

15 februarie… a doua zi dupa celebra sarbatoare americana a indragostitilor, Valentine’s Day. Nu ca nu am avea si noi sarbatoarea noastra (Dragobetele - 24 martie), insa ne place sa sarbatorim cu toata planeta odata. In aceasta zi de obicei au loc petrecerile anti-valentine’s day mai ales pentru cei care sunt singuri si nu se simt compatibili cu aceasta sarbatoare. Insa putini stiu ce alte evenimente au avut loc in data de 15 februarie. Si sunt sigura ca nu stiti nici ce celebritati s-au nascut in aceasta zi. Hmm… eu am cautat si mi s-a parut atat de interesant incat am vrut sa impart si cu voi ceea ce am descoperit.

News