Timp liber

Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Daca tot traim in vremurile in care, cei de la NASA sunt mai simpatici si mai deschisi decat oricand, si raspunsul la orice intrebare e la un hashtag distanta, mi-as dori si eu, daca nu-i cu suparare, sa #askNASA niste chestii care ma framanta profund, de ieri incoace.

News
Cu ce e diferita ziua de 15 februarie de restul zilelor

Cu ce e diferita ziua de 15 februarie de restul zilelor

15 februarie… a doua zi dupa celebra sarbatoare americana a indragostitilor, Valentine’s Day. Nu ca nu am avea si noi sarbatoarea noastra (Dragobetele - 24 martie), insa ne place sa sarbatorim cu toata planeta odata. In aceasta zi de obicei au loc petrecerile anti-valentine’s day mai ales pentru cei care sunt singuri si nu se simt compatibili cu aceasta sarbatoare. Insa putini stiu ce alte evenimente au avut loc in data de 15 februarie. Si sunt sigura ca nu stiti nici ce celebritati s-au nascut in aceasta zi. Hmm… eu am cautat si mi s-a parut atat de interesant incat am vrut sa impart si cu voi ceea ce am descoperit.

News
Mandria de a fi ROMÂN

Mandria de a fi ROMÂN

Am aratat lumii niste tineri inteligenti si educati care nu au iesit in strada de foame, ci pentru principii. Am aratat lumii niste tineri care vor sa demonstreze ca democratia nu este doar o definitie lipsita de sens ci exact ceea ce ii spune numele: forma de organizare a statului in care puterea este exercitata de popor.

News

Galerie Articole

Pancarte pentru penali

Pancarte pentru penali

Ca tot suntem intr-o perioada neagra in tarisoara noastra draga, nu am cum sa nu observ cat de inventiv este romanul si cat de frumos scrie el pe pancartele de la protest. Unele m-au intrigat mai mult impotriva actualului Guvern, altele m-au amuzat, iar cu unele am rezonat 100%.

News
Romania - paradisul penalilor

Romania - paradisul penalilor

“Strada are niste revendicari sigure. Guvernul trebuie sa plece.” Am citat un baiat, care in seara asta a iesit in strada. A iesit pentru ce? Pentru o Romanie mai buna, pentru un viitor mai bun.

News
Sfarsitul lumii in 2017 - noi preziceri apocaliptice

Sfarsitul lumii in 2017 - noi preziceri apocaliptice

In fiecare an ne confruntam cu noi date referitoare la sfarsitul lumii. Unele sunt cat de cat veridice, altele sunt atat de necredibile ca ne pufneste rasul. Cert este ca pana astazi nu s-a adeverit nimic din ce s-a prezis pana acum. Si asa cum ne-am obisnuit, si anul acesta avem parte de Apocalipsa. Si nu doar o data, ci de doua ori. Pai cum vine asta? Daca este apocalipsa in august, o sa fie si in octombrie? Poate se anuleaza una pe cealalta! Cert este ca va las si pe voi sa va dati cu parerea! Enjoy!

News
Vanatoarea de oameni incepe!

Vanatoarea de oameni incepe!

Tu? Ai fi in stare sa ucizi pentru 1.6 milioane de dolari? Un reality show in care totul e permis. Sa fie asta viitorul?

News
Penetrarea... incotro?

Penetrarea... incotro?

Tom Ford afirma ca barbatii ar trebui sa fie penetrati pentru a intelege femeia. Pentru a intelege pozitia acesteia in timpul actului sexual, cea pasiva. Pentru a intelege vulnerabilitatea femeii si a intregii ei vieti, care le este straina majoritatii dintre ei. Oare asta e solutia?

News