Tom Cruise de nerecunoscut !

Tom Cruise de nerecunoscut !

simona
Timp liber

Wow, Tom Cruise nu mai e ce-a fost odata! Don Juan-ul anilor 80 nu mai este in forma. La filmarile de la ultimul sau film, care ar fi trebuit lansat in ianuarie, dar din cauza unui proces legat de decesul unui angajat in timpul productiei, aceasta a fost amanata, alura lui Tom este ... cam rotunjoara. Actorul de 54 de ani care in ultimii ani a ales numai filme de actiune, nu prea pare in forma de alta data.

Tom Cruise 2017 - sursa radaronline

Gurile rele zic ca frumosul din Top Gun care in 1986 rupea inimile fanelor, sufera inca dupa fost sa sotie Kate Holmes. Se pare ca aceasta a fost foarte suparata pe el si i-a facut zile fripte ca urmare a deciziei sale de a o distribui pe minunata lor fetita, Suri, intr-un film de-ale sale. De suparare sa fi dat iama in mancare? Sa fi atacat cutiile cu inghetata si ciocolata? Ce-a facut sau nu , nu stim ca nu l-a surprins inca nimeni mancand , cert este ca zilele "pachetelelor de muschi" s-au dus.

Tom Cruise de nerecunoscut - sursa radaronline

Unde mai pui ca s-a imbracat si cu o pufoaica de 2 ori mai mare ca el, total nepotrivita staturii si greutatii sale actuale. Of, Tom, daca nu faci repede o schimbare in tinuta ta ... s-ar putea sa ramai doar o amintire frumoasa si, zic eu, inca esti tanar si pe val si doamnele te iubesc!

What's Hot

Galerie Articole