Tom Hardy și-a luat adio de la prietenul sau patruped!

Tom Hardy și-a luat adio de la prietenul sau patruped!

simona
Timp liber

Tom Hardy este unul dintre cei mai sexi si frumosi barbati din lume. Dar nu numai fizicul sau perfect si talentul sau actoricesc ii atrage pe fani ci si pasiunea acestuia pentru animale. Actorul Tom Hardy este cunoscut ca cel mai mare iubitor de caini si Woody Woodstock Yamaduki Hardy i-a fost cel mai bun prieten. 

Tom si Woody la interviu - sursa eonline

Nominalizat al unui Oscar, Hardy isi lua de multe ori amicul la premiere sau evenimente artistice. Intalnirea cu Woodstock este una demna de un film: intr-o seara,cand se intorcea cu masina pe sosea, i-a iesit in cale o aratare. Pe o bezna cumplita, cu lumina de la mobil si cu fluieraturi, l-a găsit pe cel care avea să devina un nou membru al familiei. La inceput nu a stiut ce s-a apropiat de picioarele sale si, putin speriat ca va fi muscat, s-a aplecat sa vada ce a gasit. Si atunci a vazut cel mai adorabil cap blanos cu cu ochi caprui. Tom a declarat că acea noapte, a fost una dintre cele mai frumoase din viata! 

Tom cu colegii din Legend si Woddy - sursa eonline

Woodstock a plecat in Raiul cateilor zilele trecute suferind de o boala rara de muschi. Pentru cei 6 ani petrecuti cu iubire in familia Hardy, Tom i-a scris prietenului sau canin, o scrisoare si a postat fotografii si filmulete cu momentele lor cele mai frumoase. ȚIti multumim Woddy ca ne-ai ales. Te iubim si vom fi cu tine mereu. Niciodata nu vei fi uitat. Baiatul tau Tom te iubeste dincolo de cuvinte. Pana la luna si inapoi si inca o data pana la infinit si dincolo de el. Acum , alearga cu Max si ingerii. Te voi vedea cand voi ajunge acolo. Cu toata dragostea mea. Intotdeauna recunoscator pentru iubirea ta, baiete." Wow, o scrisoare minunata pe care cei mai multi dintre oameni nu o vor merita niciodata. 

What's Hot

Galerie Articole