Transilvania
Sursa:projectinspo.com

Transilvania

Serban Huidu
Travel

De putine ori vad cu placere lucruri despre Romania. O sa vizualizam acum un clip despre Transilvania dar si cum ea face parte tot din Romania cred ca e un pas inainte. Baiatul din film cica e englez desi eu il banuiesc de alta nationalitate, a venit cu drona in Transilvania si s-a filmat alergand. Nu bagati in seama si stilul in care sunt facute scurtele explicatii ci bucurati-va de imaginile superbe. Bravo bre nea' Szabolcs Ruczuj si la anu' te astetam sa faci un filmulet despre Delta Dunarii. Sau despre dealurile Moldovei. Sau despre manastirile Olteniei. Pana atunci priviti si bucurati-va de filmuletul despre Transilvania....ma bucur ca nu i-a spus Ardeal.

 

 

 

Clipul de promovare al Transilvaniei realizat de un britanic
What's Hot
Dubrovnik

Dubrovnik

Astazi vorbim despre Perla Coastei Dalmate din Croatia-Dubrovnik. Cuvantul vine dinspre doua denumiri. Ragusa, initial Laus, cuvant latin pentru stanca care era initial o insula aproape impentrabila facuta de refugiatii italieni din orasul Epidarum si Dubrava , de la cuvantul dub, stejar in limba slava, o asezare a slavilor de pe continent facuta la poalele unui deal. Cu timpul slavii au acoperit cu pamant mica distanta dintre insula si tarm, iar pe acest loc se afla una dintre recomandarile noastre, daca aveti rabdare sa cititi pana la capat acest articol.

Travel
Melbourne

Melbourne

Exasperat de codurile de vreme rea care nu ne mai dau pace si suparat pe infrangerea Simonei Halep in Open-ul Australiei, saptamna aceasta am sa prezint orase de la antipozi, ca acolo e cald si bine. Am spus Australian Open? Pai sa incepem cu Melbourne, ca il gazduieste

Travel
Timisoara

Timisoara

Pot sa si inteleg de ce Revolutia a inceput in Timisoara. Pe vremea aceea Crivatul comunist batea cu putere in toata Romania. In Timisoara inca se simtea adierea Austrului. Vanticelul acela cald ce sufla dinspre Vest.

Travel

Galerie Articole