Travel

Casablanca

Casablanca

A venit zapada si iar ne-a luat prin surprindere. Azi m-am gandit sa va duc, virtual e adevarat , intr-o tara mai calda: Maroc. Intotdeauna m-au obsedat cuvintele de la finalul filmului Casablanca:"this is The Beginning of a Beautiful Friendship

Travel
Marseille

Marseille

Cel mai mare oras al Frantei dupa Paris, cel mai mare port la Fratei si orasul imnului pe care francezii il cantau si cand evacuau stadionul Saint Denis dupa atacurile teroriste, Marseille a fost infiintata de greci in secolul 7 I.C.

Travel
Porto

Porto

Cel de al treilea oras al Portugaliei sau al doilea dupa aglomerarea urbana-peste 1200000 de oameni, cunoscut de pe vremea romanilor sub denumirea de Potus Cale, Porto va invita sa ii descoperiti comorile.

Travel

Sevilla

In ziua de azi al 4-lea oras al Spaniei cu cei peste 700000 de locuitori ai sai, Sevilla este mult

Travel
Sevilla

Viena partea a doua

Continuam azi recomandarile pe care eu, subiectiv pana in maduva oaselor, le fac in ceea ce priveste

Travel
Viena partea a doua

Galerie Articole

Viena

Viena

Capitala de imperiu, orasul operei si al valsului, cu oameni calzi , primitori, sugubeti si veseli, cu cel mai ridicat standard de trai din lume doi ani la rand, Viena este un oras in care unii romani se simt ca acasa (mai ales cei din Bucovina sau Ardeal) si ceilalti injura printre dinti habsurgii ca s-au orit la arcul Carpatic.

Travel
Val Gardena

Val Gardena

Astazi vom vorbi de raiul pasionatilor schi. Rai aflat in inima Dolomitilor. Cu niste piscuri montane intrate in patrimonul Unesco, cu foarte multi vorbitori de germana dar cu o bucatarie italiana, cu cele mai bine ingrijite partii din Europa si cu o caldura nemaintalnita a locuitorilor, Nordul Italiei este o destinatie de schi mai mult decat interesanta.

Travel
Tallinn

Tallinn

In limba estoniana Taani-linn insemnand orasul Danezilor, dupa ce acestia au construit un castel aici. Asa o fost denumit de estonieni cand a devenit capitala Estoniei. Pana atunci orasul a fost cunoscut sub numele de Revel dupa denumirea latina e regiunii-Raevelia.

Travel

Iasi

Cu ale lui 7 dealuri, cu locurile romantice si pline de istorie, cu restaurantele pline de bunatati

Travel
Iasi

Belgrad

Una dintre cele mai importante metropole ale Balcanilor, capitala fostei Yugoslavii, si actuala

Travel
Belgrad

Transilvania

De putine ori vad cu placere lucruri despre Romania. O sa vizualizam acum un clip despre

Travel
Transilvania

Budapesta

Daca tot a trecut ziua de 1 decembrie si sentimentele revansarde s-au estompat, azi va fac, macar

Travel
Budapesta
Playing for change..

Playing for change..

Playing for change este un proiect multimedia al unui producator american:Mark Johnson, care si-a propus, si a reusit cu succes , sa uneasca Lumea cu ajutorul muzicii. Astfel puteti vedea si asculta piese cunoscute si diferite, intr-o interpretare globala.

Travel
Havana

Havana

Havana este chintesenta Cubei. O capitala ce aduna in putini kilometri patrati toate culorile si aromele Cubei. Articolul de azi vorbeste despre Havana.

Travel
New York partea 2

New York partea 2

Continuam azi recomandarile noastre pentru New York-orasul simbol al Americii, pentru cei ce au pierdut vizualiati partea1 aici.

Travel