Trendul anului 2017 pe covorul rosu

Trendul anului 2017 pe covorul rosu

Alexandra Gherase
Poza saptamanii

Sa fie trendul anului 2017 parul de la subrat? Hmm.. intr-o lume unde defrisarea este in toi, inclusiv cand vine vorba de corpul uman, o actrita tanara si nonconformista rupe regulile. 

www.bustle.com

Si nu oriunde, ci pe covorul rosu al renumitelor premii Golden Globes 2017. Lola Kirke (26 ani), caci despre ea e vorba, a aparut fara sa-si faca toaleta la subrat. Cunoscuta ca sustinatoare a corpului natural al femeii, actrita a purtat de asemenea o insigna pe care scria “Fuck Paul Ryan”. Asta ca urmare a anuntului Casei Albe ca va sista banii care se duceau catre organizatia non-profit “Planned Parenthood”.

www.nymag.com

Revenind la domnisoara Lola, aceasta a purtat cu mandrete podoaba de la subrat intr-o rochie cu corset roz, cu accente florale, semnata Andrew Gn. Trebuie sa va amintesc ca nu este singura care a aparut asa pe covorul rosu. 

Lola Kirke - www.youtube.com

Printre numele cunoscute, care si-au facut aparitia asa cum le-a lasat Dumnezeu se numara: Jemima Kirke (sora Lolei - 2015), Kelly Rowland, Julia Roberts (1999), Miley Cyrus (care le-a vopsit roz), Drew Barrymore, Juliette Lewis sau Madonna.

Jemima Kirke - www.eonline.com
Kelly Rowland - www.eonline.com
Julia Roberts - www.eonline.com
Miley Cyrus - www.ytimg.com

Drew Barrymore - www.amusedmedia.com
Juliette Lewis - www.intouchweekly.com
Madonna - www.idolator.com

Fetelor, daca asa va simtiti voi bine, eu va sustin! :))

Kisses, love and hugs! 

What's Hot
Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Exista viata pe alte planete? Alta intrebare!

Daca tot traim in vremurile in care, cei de la NASA sunt mai simpatici si mai deschisi decat oricand, si raspunsul la orice intrebare e la un hashtag distanta, mi-as dori si eu, daca nu-i cu suparare, sa #askNASA niste chestii care ma framanta profund, de ieri incoace.

News

Galerie Articole