Trendul anului 2017 pe covorul rosu

Trendul anului 2017 pe covorul rosu

Alexandra Gherase
Poza saptamanii

Sa fie trendul anului 2017 parul de la subrat? Hmm.. intr-o lume unde defrisarea este in toi, inclusiv cand vine vorba de corpul uman, o actrita tanara si nonconformista rupe regulile. 

www.bustle.com

Si nu oriunde, ci pe covorul rosu al renumitelor premii Golden Globes 2017. Lola Kirke (26 ani), caci despre ea e vorba, a aparut fara sa-si faca toaleta la subrat. Cunoscuta ca sustinatoare a corpului natural al femeii, actrita a purtat de asemenea o insigna pe care scria “Fuck Paul Ryan”. Asta ca urmare a anuntului Casei Albe ca va sista banii care se duceau catre organizatia non-profit “Planned Parenthood”.

www.nymag.com

Revenind la domnisoara Lola, aceasta a purtat cu mandrete podoaba de la subrat intr-o rochie cu corset roz, cu accente florale, semnata Andrew Gn. Trebuie sa va amintesc ca nu este singura care a aparut asa pe covorul rosu. 

Lola Kirke - www.youtube.com

Printre numele cunoscute, care si-au facut aparitia asa cum le-a lasat Dumnezeu se numara: Jemima Kirke (sora Lolei - 2015), Kelly Rowland, Julia Roberts (1999), Miley Cyrus (care le-a vopsit roz), Drew Barrymore, Juliette Lewis sau Madonna.

Jemima Kirke - www.eonline.com
Kelly Rowland - www.eonline.com
Julia Roberts - www.eonline.com
Miley Cyrus - www.ytimg.com

Drew Barrymore - www.amusedmedia.com
Juliette Lewis - www.intouchweekly.com
Madonna - www.idolator.com

Fetelor, daca asa va simtiti voi bine, eu va sustin! :))

Kisses, love and hugs! 

What's Hot
Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Castigatorii Premiilor Gopo 2017

Va las curiozitatea de a vedea aceste opere de arta si sunt mandra ca regizorii romani au pornit mecanismul productiei cinematografice autohtone. La anul imi doresc mai multe filme premiate, mai multe categorii de premii (de exemplu: Cea mai buna comedie romaneasca), mai multi actori talentati si mai multe filme romanesti in cinematografe. 

News
Ziua Poeziei

Ziua Poeziei

Era cumva natural ca dupa "Ziua Fericirii" sa urmeze "Ziua Poeziei". Ieri am inceput sa ne intrebam ce e fericirea pentru fiecare, suntem sau nu fericiti, ce ne lipseste ca sa fim. De fapt, Ziua Fericirii e despre constientizare. Haideti sa constientizam si ziua poeziei.

Timp liber

Galerie Articole