Trendul anului 2017 pe covorul rosu

Trendul anului 2017 pe covorul rosu

Alexandra Gherase
Poza saptamanii

Sa fie trendul anului 2017 parul de la subrat? Hmm.. intr-o lume unde defrisarea este in toi, inclusiv cand vine vorba de corpul uman, o actrita tanara si nonconformista rupe regulile. 

www.bustle.com

Si nu oriunde, ci pe covorul rosu al renumitelor premii Golden Globes 2017. Lola Kirke (26 ani), caci despre ea e vorba, a aparut fara sa-si faca toaleta la subrat. Cunoscuta ca sustinatoare a corpului natural al femeii, actrita a purtat de asemenea o insigna pe care scria “Fuck Paul Ryan”. Asta ca urmare a anuntului Casei Albe ca va sista banii care se duceau catre organizatia non-profit “Planned Parenthood”.

www.nymag.com

Revenind la domnisoara Lola, aceasta a purtat cu mandrete podoaba de la subrat intr-o rochie cu corset roz, cu accente florale, semnata Andrew Gn. Trebuie sa va amintesc ca nu este singura care a aparut asa pe covorul rosu. 

Lola Kirke - www.youtube.com

Printre numele cunoscute, care si-au facut aparitia asa cum le-a lasat Dumnezeu se numara: Jemima Kirke (sora Lolei - 2015), Kelly Rowland, Julia Roberts (1999), Miley Cyrus (care le-a vopsit roz), Drew Barrymore, Juliette Lewis sau Madonna.

Jemima Kirke - www.eonline.com
Kelly Rowland - www.eonline.com
Julia Roberts - www.eonline.com
Miley Cyrus - www.ytimg.com

Drew Barrymore - www.amusedmedia.com
Juliette Lewis - www.intouchweekly.com
Madonna - www.idolator.com

Fetelor, daca asa va simtiti voi bine, eu va sustin! :))

Kisses, love and hugs! 

What's Hot
Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Relationship Goals: O iubire ca la Casa Alba

Zilele trecute, Obama si-a luat ramas bun de la Casa Alba si asa cum era de asteptat, discursul sau de final s-a viralizat si a facut inconjorul lumii. Din acel moment, femeile din lumea intreaga nu si-au mai dorit sa fie iubite nici ca-n filme, nici ca sarea-n bucate, ci asa cum o iubeste Obama pe Michelle.

Timp liber
De la negativ la pozitiv despre iarna

De la negativ la pozitiv despre iarna

Lasati-ma sa imi spun si eu parerea cu riscul sa-mi sariti in cap. Da! Iubesc iarna si am sa o iubesc mereu indiferent cat de apriga e! Si nu uitati: cand moare copilul din voi sunteti condamnati la trista maturizare... care este mai rece decat viscolul de afara!

Evenimentul saptamanii

Galerie Articole